2009. november 24., kedd

Az apolló csalás

Bizonyára mindenki ismeri az Apolló projecteket legalábbis annyira, mint amiben a televízióban hallott. Aki nem ismerné annak elmondom, hogy az Apolló projectek célja volt hogy embereket juttassanak a Holdra és ott vizsgálatokat végezzenek. Nagy technikai harcok voltak azért, hogy ki jusson fel először a Holdra.
Egyáltalán sikerült nekik? NÉZZÜK MEG! (A fényképeket megtaláljátok a NASA hivatalos weboldalán.)Ez a fénykép az  egyik Apolló  küldetésen készült.
Figyeljétek meg az árnyékokat! Elvileg az űrhajós mögül süt a nap, ezt bizonyítja az árnyék vetülete.
De mi van a Holdkompal a jobbfelső sarokban? Akkor most honnan süt is a nap? :S
KELLEMETLEN!

A különös árnyékok itt is fellelhetők

És még sok különös fotó van amin ilyes fajta "hibát" lehet észrevenni. De ami még ennél is különösebb, miért van az, hogy szinte az összes nyílvánosságra hozott képen amin a világűr van egyszerűen nincs rajta egy csillag sem. Pedig innen a Földről este annyi látszik, hogy majd leszakad az ég, de az apolló képekről mintha lespórolták volna. A miértre nem tudjuk a választ csak találgatni lehet.

Most jöjjön egy pár Apolló tény:
TÉNY: Neil Armstrong jelenleg mentális betegségben szenved. Közvetlen következménye annak, hogy nevét a történelem legnagyobb hazugságának alapkövére írták. VAGY egyszerűen paranoiás lett azon internetes oldalak hihetetlen nagy számát látván, melyek hazugnak nevezik őt.

TÉNY: 66 óráig tart az űrrepülőgépnek, hogy elérje a Nemzetközi Űrállomást, mely csupán 350 km-re kering a Föld felszínétől. A NASA azt állítja, 55 óra telt el a kilövést követően amíg az Apolló-13 eljutott 300.000 km-re a földtől, s problémákba ütköztek. Ugyan.

TÉNY: Lyndon Johnson elnök titkosította az Apolló aktáit, 2026-ot megjelölve dátumként, amikor a nyilvánosságra lehet hozni tartalmukat. Akkorra már az Apolló csalásban résztvevők hosszú idő óta halottak lesznek, senki élőt nem lehet majd felelősségre vonni. Ám senkinek sem kell további 18 évet várni az Apolló hátterében álló igazság kiderüléséig, hiszen az jól ismert.

TÉNY: A NASA nem tökéletesítette a holdraszálló egységet az Apolló-11 kora óta. 2008-ban még mindig rakétát próbálnak építeni a  fel- és leszálláshoz, 40 évvel azután, hogy az Apolló mindezt már állítólag végrehajtotta.

TÉNY: A NASA internetes oldalain található holdfotók hamisítványok, a háttérképek festettek. a képeken látható a ceruzával meghúzott horizont, ahol a nappali égbolt kezdődne, s amely határtól a teljes hátteret befeketítették. 

TÉNY: Teljességgel képtelenség lett volna a Holdon vízhűtéses űrruhát használni, amikor a külső hőmérséklet messze a víz forráspontja fölött volt. Miként tudták volna ilyen körülmények között kisugározni a felesleges hőt? 

TÉNY: Egy Tv beszélgetés során Sheena McDonald, még 1994-ben, a NASA igazgatója, Dan Golden (alias Dan Dare) nyíltan beismerte, hogy az emberiség képtelen  addig távolabbra jutni a földkörüli pályánál, amíg le nem sikerül győzni a veszélyes kozmikus sugárzást. Annak ellenére állította ezt, hogy bármit is szólt volna a 25 évvel korábbi Apolló-küldetésekről, melyek során állítólag 380.000 km-re távolodtak a Földtől. 

TÉNY: Az 1969-es számítógépes elemeket még nem tudták beépíteni. A maximális számítógépes memória 256 Kbyte volt, az is terjedelmes, léghűtésű épületbe szerelve. 2008-as technikai színvonalon egy szimulált holdraszállás kivitelezéséhez legalább 64 Mbyte memória szükséges, ez a memória-nagyság még nem tartalmazza a felszállás és a leszállás programját. Az Apolló-11 fedélzeti számítógépének memóriája 32 Kbyte volt. 

TÉNY: A Saturn-5 rakéta tömegének 97%-át elhasználta, miközben elérte a földkörüli pályát. A maradék 3% volt a földkörüli pályára állított űrkapszula.

TÉNY: A Föld 380.000 km-re van a Holdtól, azonban a felszínéről visszaverődő napfény bőven elegendő a Hold árnyékos oldalának megvilágítására, Bárki, aki a Hold felszíne fölött lebeg, elvakul ettől a visszavert fénynek az intenzitásától. 

Remélem ismét sikerült egy kis fényt vinnem az amúgy is nagy sötétségbe.