2009. november 25., szerda

Majestic 12 - A titkos kormányzatA Majestic csoport iratainak kezdőlapja

Az NSC 5410 egy titkos végrehajtási feljegyzése szerint, Eisenhover az NSC 5412/1-et megelőzve létrehozott egy állandó testületet ( amely nem nem ad hoc ) amely mint Többségi 12-ként (Majority Twelve MJ-12) vált ismertté, hogy ellenőrizzen, irányítson minden olyan titkos tevékenységet, amely az idegen kérdéssel kapcsolatos. Az NSC 5412/1 alkotott magyarázatokat azoknak a találkozóknak a céljából, amikor a Kongresszus és a Sajtó kezdett kíváncsivá válni. Az M12-ő a következő személyek hozták létre: Nelson Rockefeller, a CIA igazgatója Allen Welsh Dulles, az államminiszter John Foster Dulles, a védelmi miniszter Charles E.Wilson, a vezérkari főnök Arthur W. Radford admirális, az FBI igazgatója J. Edgar Hoover, és még 6 ember, mint „a bölcsek” a külkapcsolati tanácsadó testület végrehajtó bizottságból. Ezek az emberek titkos tudós társaságok tagjai voltak, akik úgy hívták magukat, mint a „A Jason Társaság” vagy „A Jason Tudósok” akik a tagjaikat a „Koponyákat és a Csontokat” és a „Tekercseket és Kulcsokat” a Harvard-ról és a Yale-ről toborozták. A „Bölcs Emberek” voltak a kulcs tagjai a Külkapcsolatok Tanácsadó Testületének. Ebből a csoportból kerültek ki az évek alatt a Külkapcsolatok és később a Trilateal Bizottság csúcshivatalnokai és igazgatói. Gordon Dean, George Bush, és Zbigniev Brzezinski is közöttük volt. A „bölcsek” legfontasabb és lebefolyásosabb tagjai akik az MJ12-nél szolgáltak Jogn McCloy, Robert Lovett, Averell Harriman, Charles Bohlen, George Kennan, and Dean Acheson volt. Olyan jelentős, hogy President Eisenhower valamint az első 6 MJ-12 tag a kormányból szintén tagja volt a Külkapcsolati Tanácsadó Testületnek Alapos kutatások hamar felfedték azt, hogy nem látogatta az összes „Bölcs Ember” a Haeward-ot és a Yale-t, és nem mind lett úgy kiválasztva főiskolai évei alatt mint "Skull and Bones" or "Scroll and Key" tag. Képes leszel gyorsan tisztázni ezt a rejtélyt, ha megszerzed a következő könyvet "The Wise Men" by Walter Issacson and Even Thomas, Simon and Schuster, New York. A könyv #9-es ábrálya alatt találsz majd egy feliratot „Lovett a Yale Egységgel fent a távolban jobbra, és a parton az ő beavatása a „Skull és Bones” –ba egy légitámaszpontnál Dunkirk közelében. Én úgy találtam, hogy a tagokat, akiket kiválasztottak nem korlátozódtak csupán az egykori Yale és Harvard hallgatókra. Néhány kiválasztottat később beavattak a Jason Társaságba. Ők mindannyian tagjai voltak a Külkapcsolati Tanácsnak és abban az időben úgy voltak ismertek, mint az „Eastern Establishment”. Ez adhat neked egy nyomot ezekről a messzire elérő és komoly természetű főiskolai társaságokról. A Jason Társaság még ma is létezik, és most a Trilateral Commission tagokat is magába foglalja. A Trilaterial-isták titokban léteztek az 1973 előtti években. A Trilateral Bizottság nevét egy idegen zászlóból vették, mely úgy ismert mint a "Trilateral Insignia".

Az MJ-12 napjainkban is fennmaradt. Eisenhower és Kennedy alatt tévesen úgy nevezték, hogy a „8412 Bizottság” vagy helyesebben a „Special Group” (Különleges Csoport). A Johnson adminisztrációban vált „303 Bizottsággá”, mert az 5412-es nevet kompromittálták a „The Secret Government" (A Titkos Kormányzat) című könyvben. Tulajdonképpen az NSC5412/1 ki lett szivárogtatva a szerzőhöz, azért, hogy elrejtsék az NSC5410 létezését. A későbbiekben Nixon, Ford, és Carter idején azt úgy hívták, hogy „40-es Bizottság”, majd Reagen alatt vált „PI-40 Bizottsággá”. Azokban az években csak a név változott.

A Kennedy gyilkosság

Ebben az időben Kennedy elnök felfedezett bizonyos részeket az igazságból a drog és az alienek vonatkozásában. Ezért 1963-ban ultimátumot intézett az MJ12 felé. Kennedy elnök biztosította őket afelől, hogy ha ők nem teszik tisztába a drog problémát, akkor majd ő igen. Tájékoztatta továbbá őket arról, hogy szándékában áll egy éven belül felfedni az idegenek jelenlétét, és elrendelte egy olyan terv kidolgozását, amely ez irányú döntésének végrehajtását volt hivatott előkészíteni. Kennedy elnök nem volt tagja a Külkapcsolatok Tanácsának, és semmit sem tudott az Alternatíva 2-ről, vagy az Alternatíva 3-ról. A nemzetközi műveleteket az MJ1-12 és a Szovjet testvér szervezete koordinálta. Kennedy döntése félelemmel töltötte el azok szívét. A Politikai Bizottság rendelte el Kennedy orgyilkosságát és az MJ12 dallasi ügynökei hajtották azt végre. John F. Kennedy-t titkosszolgálati ügynökök gyilkolták meg. Ügynök volt az is aki az autót vezette, és a viselkedése jól látszok a filmen. A SOFÖRT FIGYELD ÉS NE KENNEDY-T AMIKOR MEGNÉZED A FILMET.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát, eléggé figyeltem, de nem láttam a sofőrrel kapcsolatban semmi különöset. A felvétel eléggé gyatra.

Névtelen írta...

Én viszont látok.Mielőtt lelövik lehet látni hogy a lövés előtt kb. 1 mp-el már nézi Kennedyt hogy mikor lövik le 27-nél.

Megjegyzés küldése