2009. november 25., szerda

UFO-k

Az emberiség egyik legrejtélyesebb dolgai közé tartozik az UFO kérdés. Vajon tényleg jártak itt? Egyáltalán léteznek? És ha igen, akkor miért nem láttuk nyomukat? A válasz igen. Jártak itt, léteznek, és bizony a kézjegyüket is letették a mi kis bolygónkon. Ha az ember meghallja azt a szót hogy UFO mindenkinek a kis zöld emberkék jutnak az eszébe, csakhogy  az UFO szó azt jelenti, hogy Unidentified Flying Object. Vagyis azonosítatlan repülő tárgy. Az emberek nagy része nincs tisztában a dolgokkal és ez társul azzal a tagadással is, hogy nem is léteznek csak mi vagyunk egyedül!!! Elég ciki lenne, hogyha csak mi lennénk a több milliárd csillag és galaxis közül amin értelmes élet lehetséges. Nézzünk meg három barlang rajzot!Ezen barlangrajzokat ősemberek készítették.

Elég furán ábrázolták őket igaz? Nagy koponyáink nevezzük őket tudósoknak azt mondták, hogy ezek bizony istenek. Nem hiszem hogy a 130ezer évvel ezelőtt élt ősembernek ilyen kifinomult kultúrája lett volna, hogy istenekben higgyenek. Viszont rajzolni csak olyan dolgokat tudtak amiket láttak a két szemükkel mint pl. az elejteni kívánt vadakat amiket ismertek sokat láttak. Nem rendelkeztek akkora fantáziaképességgel, hogy ilyen alakokat találjanak ki, hiszen saját magukat is pálcika embernek ábrázolták. Ennél valószínűbb, hogy bizony a saját szemükkel látták az idegeneket és ez nyomot hagyott bennük és lerajzolták ezeket a csodálatos rajzokat nekünk, hogy tanuljunk belőle, de hát mi mit csináltunk? Jól megtekertük és elferdítettük a képek jelentősségét.

Majd egyre több festményen, műalkotáson is felbukkannak itt-ott.


Ezen festmények nagy része a középkorban keletkezett. tehát már akkor is figyeltek meg ilyen különös tárgyakat az égen. A tudósok azt mondják a mai emberre, hogy sok mindenbe sok mindent beleképzelnek és azért látják ezeket, vagy épp fáradtak. Ha ez igaz akkor mivel magyarázzák azt, hogy régi korok emberei is látták ezeket az obijektumokat és feljegyzéseket is készítettek róluk, képeket festettek amiken  ábrázolták is ezeket az azonosítatlan repülő tárgyakat? Az észlelések nem álltak le a középkor végével. A mai napig látnak emberek ilyesféle repülő tárgyakat. A mai világban létre is hoztak különféle kutató bázisokat, intézményeket az idegen civilizáció felkutatása érdekében. Ilyen pl. a SETI intézete. A SETI nagy rádióteleszkópokkal figyeli a világűrt, hogy befogjon egy esetleges idegen civilizáció által sugárzott rádiófrekvenciás jelet.
Ez sikerült is neki 1977 augusztus 15.-én. Egy bizonyos Dr. Jerry R. Ehman fogta. Az üzenet 72 másodpercig tartott, és azóta sem ismétlődött meg. Ezt a jelet el is nevezte "WOW signal"  azaz "Hűha jel"-nek.


A Hűha jel

2 megjegyzés:

Steve írta...

Ez a hűha jel arról szól, hogy 6 equal (egyenlő) j (vagyis jobb mint) 5. Ott egy hatos feketével bekarikázva, és mellé kapott egy 7-est amiből eddig még nem volt a lapon.

Music fm rajongo írta...

Ez UFO észlelés vagy csak interferencia.

Megjegyzés küldése