2011. január 25., kedd

3 OBJEKTUM KÖZELEG A FÖLD FELÉ !?

3 gigantikus ismeretlen objektum közeledik a Föld felé. Mindegyikük több tucat kilométer hosszú. A Tudósok szerint ezek a hatalmas objektumok 2012. december közepén érik el a földet. Körülbelül ekkor ér véget a Maja naptár is. 

Ezt a kijelentést a SETI űrprogram tudósai tették, mely egy hivatalos, amerikai kézben levő program a földön kívüli civilizációk keresésére. Többek szerint ezek az objektumok gigászi földön kívüli anyahajók.


A NASA azonban el akarja titkolni az emberiség elől ezt a fontos információt. Kreig Krasnov NASA asztrofizikus szerint a Föld felé mozgó objektumok közül az egyik henger alakú, egy másik pedig kör alakú.

Vannak persze a Földön olyan emberek is, akik úgy gondolják hogy a földön kívüliek azért jönnek, hogy megmentsék az emberiséget a közelgő katasztrófáktól, amik bekövetkezhetnének, ha a Majáknak igazuk volt a 2012-es világvége –jövendölésekben.

18 megjegyzés:

Névtelen írta...

kacsa az egész! -.-

Bakó Tibor írta...

Bizonyítsd be :)

Névtelen írta...

Bizonyítsd be te, hogy igaz.

Névtelen írta...

Nem mind1? Majd ha ideér, kiderül.

Névtelen írta...

És most hol tartanak?

Névtelen írta...

most szerintetek nem lehet igaz? gondoljatok bele a föld egyszer már majdnem kihalt nem tudhatjátok hogy mi lesz a vége az egésznek!
ha egy kicsit is csakk egy egészen kicsit bele gondolsz akkor igaza lehet a srácnak mert már régen volt az hogy valami nagy becsapodot és komolyab kárt tett d amugy miért is van az hogy sokk millio ember foglalkozik a világ végével? mert talán lehet benne valami és azért vannak ezzek a kiszivárgások sok kutato intézetböl mert fel akkarják hivni a figyelmedet és utána meg irják hogy kamu az egész de azért elterjed jol és csakk utána irnak olyat hogy nem igaz!

Névtelen írta...

Simán lehetséges, miért csak az ember lenne egyedüli intelligens faj egy ekkora világegyetemben ....? abszúrd :)

Névtelen írta...

mind megdöglünk

Névtelen írta...

kár örvendök

kovet írta...

Azt gondolom hogy valami keszuloben van es a hireszteleseknek van alapja nem is keves! A maja kulturaban hittek egy istenben aki az egbol jott es tudast adott nekik. A 2012-es naptar vege csupan annyit jelent hogy ezek az istenek ujra latogatast tesznek a foldre es egy uj korszak koszont az emberisegre ami felemelkedest jelent majd nem pusztulast ettol szamit majd az uj idoszamitas !! Az emberiseg ma mar felfogta hogy a fold korul hogy van a vilag azt hogy vannak masik bolygok mas galaxisok es mar a helyunket is megtudjuk hatarozni es gepeket tudunk masik egitestekre kuldeni !! Azt gondolom hogy az ertelmi fejletsegunk elert egy olyan szintre hogy valami mas nagyobb szintu dolgot is betudjunk fogadni ha itt az idje !!! Nagyvaloszinusege annak hogy az ugy nevezett majak istenei tudtak hogy a 2012-evre leszunk annyra fejlettek hogy ujra ide latogasanak termeszesen sok ma technikat az itt elo koveteik adnak az emberisegnek ugy hogy mar mondhatjuk azt hogy itt vannak !! Nem kell betojni az emberiseg ujabb szintre emelkedik es orulhetunk annak hogy ebben a korszkban amiben elunk vallik valora egy fantasztikus dolog !!

Névtelen írta...

Egyszer minden véget ér.A föld is elpusztul. Az ember buta.A Földet kizsákmányolta, tönkretette. Isteneket teremtettük magunknak és földönkivülieket,reméleve titkon hátha kihuznak minket a szarból.

Névtelen írta...

remélem hogy kamu az egész. ha nem akkor végünk van. az idő a megmondhatója

Névtelen írta...

Szerintem csak annak lesz vége aki szemét volt! És ebben nem a bibliát idézem!
Hanem azt hogy a „lények” csak 1 dolgot ismernek: a szeretett!
Nem bántani akarnak mert azt már rég meg tehették!
Nem furcsa hogy annyi mindent el akarnak titkolni??
Hogy miért mindenre azt mondják hogy kamu?! Mert annyira sok a „hülye, bepánikóló ember” hogy olyan hisztéria törne ki hogy azt már nem tudnák kezelni!
Majd meg látjuk kinek van igaza! Én:::

Névtelen írta...

jó lenne tudni, hogy most mi is lesz. akkor nem fizetnék már semmilyen csekket csak dőzsölnék :D

Névtelen írta...

Tényleg azt hiszitek hogy csak mi vagyunk,itt a földön olyan építmények vannak ami egyértelműen bizonyítja hogy mind ezek léte egy külső be avatkozás nyomai.Mi már annyira tönkre tettük ezt a bolygót és most eljönnek hogy rendet rakjanak, mint ahogy már többször is tették a teremtés óta.Most kiderül hogy ki képes arra hogy átértékelje saját létét,hisz csak akkor élhetjük túl ha képesek vagyunk egymást tisztelni és szeretni

Névtelen írta...

Sziasztok én csak annyit szeretnék ehhez hozzá fűzni,közel az igazság. Mindennek megvan a miértje a családommal hiszünk az igazságban és az igaz szeretetben.

Névtelen írta...

Már idekelletvolna érniük rég ill akkor miért nem látható a vissza verödö napfény ???

Névtelen írta...

szerintem ez igaz csak nemigyfog ejőni hanem már elkezdődőt................................

Megjegyzés küldése