2011. január 25., kedd

Idézet a Pravda internetes magazinból:

Az UFO jelenségek olyannyira gyakorivá váltak a közelmúltban, hogy lehetetlen nem odafigyelni rájuk. Különleges szervezeti egységek különleges hatóságokat hoztak létre a légi védelem és a titkos laboratóriumi vizsgálatok érdekében. Az nem világos, hogy a titkos szervezetek már vizsgálják-e az idegenek űrhajóit vagy magát az idegeneket.

Itt az ideje, hogy végre válasz legyen a kérdésekre. A SETI rendkívüli hírt adott közre.

Három óriás idegen űrhajó tart a Föld felé. A legnagyobb 240 km széles. A másik kettő kisebb ennél. Az objektumok jelenleg a Plútó pályája mögött vannak.

big_spaceships.jpg

Az objektumokat a HAARP rendszer észlelte. A megfigyelő állomás Alaszkában található, melynek eredeti rendeltetése a sarki fények kutatása. A SETI kutatói szerint az objektumok egyértelműen idegen űrhajók. Amint elérik a Mars pályáját, vizuálisan is láthatóvá válnak a teleszkópok számára. Az amerikai kormány megerősítette a hírt. A hajók 2012 decemberében érik el bolygónkat.

A földönkívüliek feltételezett érkezési dátuma összefüggésbe hozható a maja naptárral, amely 2012 december 21-én véget. Véletlenről lenne szó? A legvalószínűbb azonban az, hogy a SETI kutatók eddigi 50 éves munkája hiábavalónak tűnt, mert az űr kémlelése nem hozott eredményt.


A SETI hivatalos levele a terjengő hírekre:

Valóban felfedezett a SETI három ismeretlen objektumot a Föld felé közeleve? Idegen űrhajók érkeznek 2012-re?

Ha hiszel annak a széleskörben elterjedt történetnek, amely mostanában kering az interneten, akkor igen. A forrás itt található: -link- De mindez vicc. Egy hoax, egy átverés, egy hoax, melyet különböző weboldalak adtak közre anélkül, hogy ellenőrizték volna a forrása hitelességét.

Lássuk a tényeket az esettel kapcsolatban:

1, Az objektumokat, melyek néhány száz km nagyságúak és a Plútó mögött vannak jelenleg, a HAARP rádiófrekvenciás detektorai észlelték. A HAARP ugyebár Alaszkában van. A háárom objektum állítólagos helye viszont a déli égbolton. Bárki aki tanult geometriát az tudja, hogy Alaszkából nem láthatod a déli pólus égbltját! Ráadásul a SETI nem használja a HAARP technológiáját!

2, Az eredeti cikkben (http://www.examiner.com/ufo-in-canada/3-very-large-objects-space-flying-to-earth) a SETI asztrofizikusa, Craig Kasnov nyilatkozik a három objektum közeledéséről. Senkit sem hívnak Craig Kasnovnak, aki valaha a SETI-nél dolgozott. Létezik ugyan egy Craig Kasnoff nevű személy, aki David Gedy-vel együtt a SETI@home képernyővédőjét dolgozta ki több évvel ezelőtt. Neki azonban az égvilágon semmi köze a dologhoz, ráadásul a cikk külön említi, hogy nem Kasnoffról, hanem Kasnovról van szó. Tehát a történet ezen része egy kitalált személyről szól.

3, Ha a SETI bármit találna, beleértve Föld felé közeledő mesterséges objektumokat, a hírt azonnal közzétennénk weboldalunkon. Ezt rögtön fel is kapná a média.

A vélt objektumok 2012-es megérkezése  egy másik világból nem hihetőbb mint a maja kalendárium állítása, miszerint a világ véget fog érni ugyanebben az évben

Dr. Seth Shostak
Senior Astronomer, SETI Institute

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

most mit paráztatok akkor meg!!!!

Névtelen írta...

ez király. XD pont márc 16-án van a születésnepom xD
Am. a csillagtérképeken mégis látszanak ezek a ojjektumok. xD 2 hónapja fullra ráközelítettem az egyikre, a fél képernyőt se terítette be. most ha fullra zoomolok, ugyanarra, 4 monitor sem elég, hogy teljesen látszódjon.
akárhogy nézzük, olyan mintha közelebb lenne.

Névtelen írta...

mármint h nem fér ki 1 képernyőre, olyan nagy. ^^'

Névtelen írta...

Innen Szentendréről az erkélyünkről már egész jól lehet őket látni,le is fotóztam őket
Valójában nem 3 nagy,hanem sok kicsi van belőlük,amelyek 3 csoportban jönnek:
http://paramoral.eu/e107_files/public/1295875554_4_FT431_mars1.jpg

Az egyiknek a pilótáját is lekaptam:
http://www.uberreview.com/wp-content/uploads/marsattacks.JPG

Megjegyzés küldése