2011. február 8., kedd

LÉTEZŐ IDEGENEK


Jean-Gabriel Greslé állítása szerint van élet a Földön kívül.A francia nemzetiségű,volt katonai pilóta kipakol legújabb könyvében és ezzel alátámasztja a földönkívüliek létezését.

Egy új, 2010. év végi francia kutatási beszámolóvéglegesen leszögezi, hogy az ufók valóságosak, és valószínűleg Földön kívüli eredetűek. Bár nem a francia kormány hivatalos tanulmányáról van szó, a megállapítás a legmagasabb szintről, teljesen megbízható forrásból származik: FranciaországAeronautikai és Asztronómiai Társasága bocsátotta ki, és megerősíti a korábbi COMETA-jelentés állásfoglalását.

Az Aeronautikai és Asztronómiai Társaság (3AF) 2008-ban létrehozott egy bizottságot az azonosítatlan légi jelenségek vizsgálata számára, mely a Sigma/3AF nevet kapta. A bizottság elnökének az egykori védelmi attasét, Alain Bourdier-t nevezték ki. Egy másik közismert bizottsági tag Jean-Gabriel Greslé volt katonai pilóta, majd az Air France pilótája, akinek saját ufóélményei is vannak. Greslé már három könyvet is megjelentetett Franciaországban az ufókról (egyik címe példáulAzonosítatlan repülő tárgyak: egy pilóta kipakol).0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése