2011. február 28., hétfő

UFO Békéscsaba felett?!

Szombat este negyed hét körül rögzítette az azonosítatlan repülő tárgyat a Beol.hu egyik olvasója, aki a videót feltette a youtube-ra is.

A fények párhuzamosan mozogtak egymás mellett, majd alacsonyabra ereszkedtek, megálltak, s aztán 10-15 másodperc múlva elhalványult a fényük.
12 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez bármi lehetett

Bakó Tibor írta...

Ebben igazad van. :) Akár egy UFO?! XD Akár bármi más.

Jofry írta...

Ez kérem szépen 100% hogy UFO... Unknown Flying Object (magyarul Azonosítattlan Repülő Tárgy) :D

Bakó Tibor írta...

Jó meglátás. :)

Névtelen írta...

ez tényleg UFO volt mert mi is láttuk Sarkadon
9-en. 2 fényt láttunk egymás mellett lassan halladni utáni hírtelen eltünt kb. 15 perc mulva láttunk 1 zöld fényt gyorsan eltűnni.Azt hittük hullócsillag!! 18:5-18:30 között láttuk ezt az eseményt!!

Névtelen írta...

Sziasztok én 2011.02.26-án 18:10-kor Sarkadon láttam. Felettem közvetlenül kb. 300-400-méterrel 2 hatalmas fényt vettem észre, megáltam az autóval azt hittem h helikopter reflektora mert bevilágított a fényével fölöttem lebegett kb 50 másodpercig és utánna hírtelen eltünt!!!
Írta: MUKA

Névtelen írta...

Na, akinek nem vadult el a képzelete, annak jelzem, hogy ebben az időpontban kb. 18.13 is lehetett látni kicsit fentebb Cegléd környékén, és ha hiszitek ha nem, ebben az időpontban navigált össze a Discovery és a Nemzetközi Űrállomás. Itt úgy nézett ki, mintha egy nagyobb tűzgombócot egy kisebb üldözött volna. Talán fél perc az egész. Ennyit a misztikumról, most perpillanat a NASA Tv-n HD-ben még az űrsétát is közvetítik.

Névtelen írta...

http://www.ustream.tv/channel/nasa-hd-tv

Névtelen írta...

lehet benne valami, mi is láttuk itt veszprém megyében szombaton este 19 óra felé., kettő erős fényes gömböt.- ami 5-10 perc elteltével lassan elindult veszprém irányába, és egyszer csak eltünt. nem kis pontok voltak és fényesen világitottak.

Eddy Eastside írta...

bocsemáre, de az Azonosítatlan Repülő Tárgy, az Unidentified Flying Object (nem Unkown) xD
megj: az Azonosítatlan Repülő Trágya = UFD xDDD kitalálja valaki? XDDDDDD

Eddy Eastside írta...

jah am ilyeneket én is szoktam látni.
kimegyek éjszaka, amikor tiszta az ég, látni mozgó fényeket amik nem villognak úgy mnt a repülők. 3-4 fényt lehetrajta látni és csak mozog a levegőben .
majd levideózok már egyet. :D

Névtelen írta...

Mi egyszer kora este Budapest mellett láttunk egy zöld valamit ami lassan repült majd hirtelen felgyorsult és eltünt.Ezt egy kb. 10 fős társaságból, én és egy másik személy láttuk csak, "meg is jegyeztük, h. mi a fene volt ez?"

Megjegyzés küldése