2011. február 12., szombat

VAN ÉLET A MARSON

Interjú Alfred L.Webre-val, az Institute for Cooperation in Space (ICIS – Együttműködés az Űrkutatásban Intézet) igazgatójával.
67 éves vagyok. Egy tengerészeti bázison születtem Floridában, a Második Világháború alatt. Vancouverben élek. A jog doktora vagyok és bíró háborús bűnökben, a Kuala Lumpur-i Törvényszéken. Házas vagyok, egy fiam és két mostohalányom van. Intelligens eredetű univerzumban élünk.

Van rá bizonyíték, hogy vannak etikus, nálunk fejlettebb civilizációk, akik részt vesznek a fejlődési folyamatunkban.

Mutasson bizonyítékokat. 

Az Egyesült Államok kormányának tisztviselői, akik tanúsították részvételüket titkos programokban, amik bizonyos földönkívüli civilizációkkal ápoltak kapcsolatot.

Ez azt jelenti, hogy már kapcsolatba léptünk a földönkívüliekkel? 

Igen, ezen tanúk szerint, az Egyesült Államok kormánya titokban dolgozik velük az 1950-es évek óta.Egy CIA tisztviselő fia, Andrew Basiago, hét évesen részt vett egy programban, amit különlegesen tehetséges gyermekeknek szerveztek, akiket arra képeztek ki, hogy nagykövetek legyenek a földönkívüli fajok előtt.

Valamilyen kapcsolat?
Volt egy találkozás három űrhajóssal a Mars bolygóról. 2009 januárjában a CIA tisztviselője, Virginia Olds, megerősítette, hogy a CIA tudja, hogy van egy humanoid civilizáció a Mars felszíne alatt.

?
Úgy gondoljuk, hogy a Kr. e. 9500. évben a Vela szupernóva töredékei beléptek a naprendszerbe és elpusztították a Mars ökológiáját. A marsbeliek a hozzánk viszonyított 1500 év etikai és technikai előnyükkel a földfelszín alatt találtak menedéket.

... 

2008 decemberében közzé tettünk egy beszámolót, ami tartalmazta a NASA Rover Spirit robotja által készített fényképeket, amiken bárki azonosíthat bizonyos humanoid fajokat, állatokat és építményeket a Mars felszínén. Ez mind megtekinthető a -link- oldalon.

Van három űrhajós, akik biztosíthatnak róla, hogy láttak földönkívüli életet. 

Igen, Buzz Aldrin, aki az Apolló XI fedélzetén utazott, azt mondta, hogy amikor 1969-ben leszálltak a Holdra, volt két nagy földönkívüli hajó a nagy kráter körül. Az elmondottakat rangos NASA tisztviselők megerősítették.

Meg vagyok döbbenve. 

Dr. Steven Greer. a Disclosure Project igazgatója, több mint 500 esetleírást gyűjtött össze a katonaságtól, a kormánytól és a hírszerzés azon magas rangú tagjaitól, akik tanúsítják a földönkívüli jelenlétet, és ezeket publikálta is a National Press Club of Washington 2009. májusi számában.

Mexikó, Chile, Brazília és Peru nyilvánosságra hozták az UFO felvételeiket.

Nemrégiben így tett Franciaország, Svédország, Dánia és az Egyesült Királyság pedig nyilvánosságra hozott 7200 UFO aktát, amiket a D155, a Védelmi Minisztérium titkos egysége állított össze.

Miért nem hozták nyilvánosságra, hogy van élet a Marson?
Politikai okok miatt. Közzé fogunk tenni egy kérést a tájékoztatási szabadság törvényére támaszkodva, hogy a NASA beismerje, hogy van intelligens élet a Marson.

És a marsi civilizáció, ők miért nem mutatkoznak nyilvánosan?

A bolygónk egy alacsony osztályba tartozik és feltételezzük, hogy karantén alatt van, amit a világegyetem kormánya léptetett hatályba.

És ez a karantén most véget ér...

Úgy gondoljuk, hogy etikus földönkívüli civilizációk használták az UFO jelenséget, hogy hozzászoktassanak minket a létezésükhöz, és 2010 és 2020 között nyílt kapcsolatok jöhetnek létre ezekkel a civilizációkkal.

Tehát elsőként a Marsiakkal fogunk kapcsolatba lépni? 

Igen, mert ennek sok közös előnye van, ők technológiát és tudást adhatnak nekünk, nekünk pedig van egy rendkívüli zöld bolygónk, ahol letelepedhetnek.

Hogyan működik az univerzum?

Sok a miénkkel párhuzamos dimenzió és univerzum létezik. Néhány földönkívüli civilizáció más dimenziókból, más párhuzamos univerzumokból származik, ez az oka, hogy az UFO-k egyszerűen csak megjelennek és eltűnnek.

Milyenek ezek a fejlettebb civilizációk?

Úgy tűnik, egy szervezett univerzumban élünk, és az etikusabb civilizációk képessé váltak uralni az idő dimenzióját és valószínűleg ők fogják fejleszteni a valóságunkat.

… hát ez rettenetes.

Néhány elmélet szerint nagyon felgyorsított iramban fejlődünk, hogy felhagyjunk az állandó háborúzás gazdaságával és fenntartható gazdaságot hozzunk létre ehelyett. Az emberi tudat fejlődik, hogy hamarosan beléphessen az egyetemes korba, és, hogy nyíltan kapcsolatba lépjen ezekkel a más civilizációkkal.

… nyújthatnának nekünk segítő kezet is.

Van egy alapvető irányvonal: nem szabad beleavatkozni más bolygó civilizációjának fejlődésébe. Azonban az ember rövidesen meg fogja tanulni, hogyan használja a kvantum-teleportációt és, hogy hogyan nyerjen energiát az űrből. Egy átmeneti korban élünk, ahol döntenünk kell pusztítás és fejlődés között.

A munkájának része az univerzum nagy kormányának tanulmányozása?

Az exopolitika a társadalomtudományokhoz tartozik és az emberi civilizációnk és az univerzum más intelligens civilizációinak viszonyát tanulmányozza. Az egyetemes diplomácia területén első lépéseink egyike a marsi civilizáción keresztül vezet.

Értem.

Ami engem illet, én dr. Norman Mirandával, az ENSZ Közgyűlésének kabinetfőnökével dolgozom, azzal a céllal, hogy az ENSZ képviselhesse a Földet a marsi civilizáció előtt.Lehet, hogy ez az interjú olyan nagy zavart vált ki Önökből, mint az velem történt, de fordítsanak figyelmet azok személyére, akik részt vettek a 2009-es Európai Exopolitikai Csúcstalálkozón – a NASA úrhajósai és az Orosz Űrügynökség, ami állítja, hogy jött már létre kapcsolat földönkívüli civilizációkkal – és a szervező, Webre, az Exopolitika (Vesica Piscis) írója, a New York-i Környezetvédelmi Ügynökség általános ügyvédje és a Ford Alapítvány tanácsadója; a Yale és a Texas-i Egyetem volt közgazdaságtan professzora; az 1996-os Texas-i demokrata konvenció (Clinton-Gore) küldötte. Ők tényként beszélnek egy marsi valóságról: galaktikus szinten vajon lesz még több ilyen is?


forrás: paranormal.hu

5 megjegyzés:

aamar írta...

Ez egy sokkoló cikk. Nemsokára meg kell állnunk a helyünket egy csillagközi társadalomban. Ha csak a Star Wars-ra gondolok megáll az eszem, hát még, hogy mi is efféle galaxisban élünk. Az viszont, hogy az embereket, a Népet, az emberiséget kihagyják ezekből fontos kérdésekből. Arról nem is beszélve, hogy az emberiség közel sincs felkészülve(jelen pillanatban nem is áll módunkban) egy esetleges marsi nép befogadására. Ez teljesen abszurd. Az emberiség hazugságok hálójában él mégis egy csapat ember, akik azt hiszik képviselhetnek minket, olyan döntéseket hoz, amik teljes mértékben a fejlődés ellen valók. A legzavarosabb az egészben mégis az, hogy akik irányítják ezt butítást, mérgezést, és hazugságot, azokról a galaktikus "szenátus"(nem tudom miként említhetném őket) tud-e? Annak is nagy a valószínűsége, hogy ők egyenesen csak ezekkel az emberekkel tárgyalnak, ez esetben viszont félrevezetik őket is. Ez a küldöttség megérkezéséig csak egyre zavarosabb lesz. Apropó küldöttség, hová lett az érkező űrhajókról szóló cikk?

Névtelen írta...

Tudom, hogy nem vagyunk egyedül... én 1998.augusztusában, és idén, 2011. augusztusában, 18-án és 21-én két alkalommal láttam UFÓ-t Budapest felett.

Névtelen írta...

Ezt a baromságot:DD

Bakó Tibor írta...

http://pusztaigazsag.blogspot.com/2011/09/marsra-szallas-video.html

Mihaly Horvath írta...

Valójában van abban valami amit állítasz az oldaladon, de nehezen elhihető hogy így legyen a hogy előadtad,, nem gúnyolódok, csak a véleményem mondtam. nekem se elképzelhető az, hogy csak a mi főldünkön van élet,, "Mihály,"

Megjegyzés küldése