2011. március 4., péntek

ELTŰNT UFO-DOKUMENTUMOKAT KERESNEK

A brit Nemzeti Archívum nemrégiben 8000 olyan dokumentumot bocsátott ki, amelyek UFO-jelenségeket dokumentáltak - ezeket a fényképeket és beszámolókat egy hónapig bárki megtekintheti az Archívum honlapján. A munka során azonban kiderült, hogy egy igen nevezetes UFO-jelenés, a 'Rendlesham Forest esemény' aktájából rengeteg papír eltűnt.

Az incidens 1980-ban a RAF Woodbridge kerítésének közelében történt, amelyet abban az időben az amerikai légierő támaszpontként használt. A szolgálatot teljesítő csoport jelentette, hogy a fák közelében furcsa fényeket láttak, majd a kivizsgálás során a földön jeleket találtak, és észrevették, hogy valami kárt tett a növényzetben is. A jelenség két egymás után következő este is megismétlődött - írja a BBC.

A dokumentumok eltűnése meglepte a szakembereket, és a kivizsgálások jelenleg is tartanak. Sokak szerint a papírokat valaki véletlenül vitte magával, de akadnak olyan elméletek is, amelyek szerint szándékosan tüntették el az akta egy részét, hogy ne derüljön fény arra, mi rejlik az esemény hátterében.

Az UFO-jelenések a szakemberek szerint viszonylag gyakoriak, de a legtöbbről hamar kiderül, hogy csupán egy természeti jelenség vagy érzéki csalódás csapta be az embereket. A 'Rendlesham Forest esemény' kapcsán sokan valószínűnek tartják, hogy egy (földi) légi jármű engedély nélkül lépett az Egyesült Királyság légterébe, ezt azonban még nem sikerült alátámasztani.

forrás: paranormal.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése