2011. május 11., szerda

A Belső Föld-ről

Mint ahogy azt ígértem írni fogok erről a témáról bővebben. Ez az elmélet nem új keletű,  csak épp nem hallottunk róla, hiszen ilyet valószínűleg nem tanítanak az iskolában. Bizonyos körök érdeke ez, hogy titokban maradhasson a tömegek számára.

Jelenleg a Föld két szinten létezik: külsőben illetve belsőben. Ugye a külsőről mindenki tud beszélni, hiszen itt élünk. A belsőről viszont annál kevesebbet tudunk. Persze a sok okos ember értsd ez alatt tudósok, kitalálták a Föld belső szerkezetét. Igen kitalálták. Hiányos tudásukhoz kellet elméletet gyártaniuk, a kormány parancsára, hogy legyen mivel elfedni az igazságot. Nem kell ezen meglepődni ez sajnos így megy a mai világban. Régen a bizonyítékokhoz gyártottak elméletet, ma pedig az elméletekhez gyártanak bizonyítékot. Ezért fizetik őket.

A belső Földön szerkezetileg két fő bejárat található. Az északi és déli pólusnál. Ezek a területek szigorú védelem alatt állnak, amit a CIA felügyel. A Föld körül kb 3500 műhold kering ezek közül egy sem mutat tiszta képet az Északi pólusról, kivétel néhány katonai műholdat, de azokon csak egy fekete folt látszódik.
(A google earth nevű program képeit köztudottan hamisítják)

műholdak keringési pályája


Az Apolló 11 álltan készített felvétel a Föld északi pólusáról, amint tisztán kivehető a fekete folt.

Az északi sarki krioszférát vizsgáló műhold képein is látszódik a fekete folt, ezt ők úgy magyarázták, hogy igy jelölték meg az Északi sarkot. DE ha ez így lenne, akkor a Délit miért nem így jelölték meg? Mert a Déli féltekén nincs ilyen folt. Ez abból adódik, hogy az Északi pólusnál egy nyitott rész található, viszont a Déli oldalon ez a terület jég alá került és csak titkos járatokon keresztül juthatunk le oda. Vagyis csak juthatnánk, ugyanis ezt a részt is szigorúan őrzi a CIA.

Ezt a képet az ESSA-7 nevezetű műhold készítette amin szintén jól látható a fekete folt az északi pólusnál.

Az utolsó hiteles ember, aki bizonyítékot tudott adni a belső Föld létezéséről az Richard Evelyn Byrd admirális az Amerikai Haditengerészet tisztje, aki 1947-es sarkköri repülése alatt írta le a repülési naplójába.

Végül itt egy kép a belső Föld felépítéséről magyar feliratokkal:


Amint több információ a birtokomba kerül ezzel kapcsolatban, akkor közzé fogom itt tenni.

25 megjegyzés:

Attila írta...

Nagyon köszi, régebben olvastam róla, a nácik is valami hasonlóban hittek. Érdekes.

Bakó Tibor írta...

igen-igen arról én is olvastam, de nem gondoltam kirakni. Talán egy másik bejegyzésben.

Eddy Eastside írta...

azztaa!! :D királyul összefoglaltad azt amit leírtam. ez a baj velem, túlbonyolítom, de állítólag nagyon jól kifejtem. azért ez Like! :D
Byrd naplójából a magas szőke emberek és a kereszthez hasonló jel a "Flugerladjaikon" enyhén a nácikra enged következtetni. érdemes erről többet kutatni.:DD

Eddy Eastside írta...

jah és még valami. elvileg pár100 kilométer a nyílás átmérője, nem nagyobb 700-nál, tehát nem nagyobb magyarországnál. ez azért megmagyarázza, hogy miért nem olyan feltűnő. elég kicsi, hogy alig észrevehető legyen, de elég nagy, hogy a görbületét követve egy repülő simán berepüljön (véletlenül)

Névtelen írta...

A lyuk miért fekete,ha belül van egy nap??
Nem világítania kéne??
Másrészt a műholdak nem tökéletesen a hosszúsági körök mentén keringenek,hanem össze vissza minden irányban,szal ez az ábra is kamu

Azt tudtátok,hogy a brazíliai őserdőben valójában pokemonok élnek,hatalmas városokat alapítanak,a kormányok már régóta kapcsolatban állnak velük,a CIA őrzi a határaikat,hogy ne mehessen a közelükbe senki,a google earthen pedig hamisítják a felvételeket
Ez egy állati nagy baromság nem??
Pedig ugyan annyi bizonyíték van rá,mint a belső földre

Bakó Tibor írta...

Én nem írtam olyat, hogy a műholdak a szélességi körökön mozognak. Csak azt, hogy amely műholdak átszelik a sarkokat azok katonai műholdak. És hogy egy lelket sem engednek a Sarkok közelébe. Hallottál mostanában egy sark köri expedícióról is? Valahogy senki sem akar oda menni. Azt hogy miért nem világít ki a nap a képeken, felhívom a figyelmed hogy ami képek kint vannak az oldalon azok hivatalos NASA felvételek. Ebből az következik, hogy azért fekete, mert eltakarnak vele valamit :), biztos nem a pokémonokat.

Bakó Tibor írta...

Elnézést. Javítok szélességi és hosszúsági körök, mert te hosszúságit írtál én meg szélességit. De egyiket sem említettem. Viszont a műholdak szabályos körpályán mozognak. mitől mozdulnának el? Se tömegük nincs a világűrben, és hat rájuk a Föld gravitációs ereje.ez olyan mintha egy meteort néznél az űrben az sem váltogatja az irányát. Mutass egy olyan műholdat ami "össze vissza" kering! :D Nem ártana beszerezned a megfelelő háttértudást, hogy vitába tudj szállni valakivel.

Névtelen írta...

Nem az írásodra hoztam fel a műholdakat,hanem a képre amit kitettél.
És bocsi,én fogalmaztam rosszul,nem a műholdakra értettem,hogy össze vissza kanyarognak az űrben,hanem hogy nem az összes műhold pályáját a hosszúsági körökhöz igazítják,de a kép amit beszúrtál csak ilyeneket ábrázol.

A nem kívánatos,titkos dolgokat pedig szted egy nagy fekete foltal takarnák el?????:D
Kicsit se lenne feltűnő,hogy van ott valami:D
Talán télleg csak a pólus miatt vannak ott
Tessék,itt van pár kép,itt nincs folt,és szépen látható a pólus:
http://ipon.hu/_userfiles/Image/Svindler/News/Aurora_australis.jpg

http://wallpapers-sky.com/wp-content/uploads/2011/07/North-Pole-from-space.jpg

Ezen a képen pedig a föld körül keringő műholdakat ábrázolják:
http://www.natural-environment.com/images/blog/space_junk_2.jpg

Jól láthatóan nincsen olyan hely a Földön,ahol ne lenne valahol a felyünk fölött pár műhold

Ezeknek a pályája pedig pont a sarkok felett fut ,és nem katonai műholdak:
https://str.llnl.gov/JulAug09/images/space1.jpg
Nem engednek embereket a sarkok közelébe??
Bárki eljuthat oda,aki meg tudja fizetni:D
Tessék:

http://www.1000ut.hu/eszakisark.htm
http://www.skandinavia.hu/travel_196?cy=xe

Bár erről a túráról sajnos lekéstünk:(
Itt van még egy expedíció:
http://videa.hu/videok/nagyvilag/eszaki-sark-expedicio-2006.-gasztronomia-jeg-paprikas_csirke-UPqrEdqQWDc6tYig#b

Még kérsz linkeket??

Bakó Tibor írta...

Gratulálok. Vezess egy blogot és cáfolj meg, de most hivatalosan elismerem IGAZAD VAN van.
Kíváncsi lennék rá, hogy minden írásom cáfolni tudod-e. De ezt most komolyan mondom. Próbálj hitelteleníteni. Csinálj egy blogot amin engem leplezel le és ilyeneket írj ki.

Bakó Tibor írta...

Most lehet a tudásod villogtatni.

Bakó Tibor írta...

Olyan ez a turistákat az északi sarkra mint, mikor milliárdosokat visznek fel egy űr ugrásra. Bár itt nem tudom, de az biztos, hogy akiket űr ugrásra visznek fel azoknak írni kell egy titoktartási nyilatkozatot, hogy amit ott fönt látnak arról itt lent nem beszélhetnek. Vajon szerinted miért? :)

Névtelen írta...

Azért az űrugrások kicsit más kategória
Eddig 8 ember volt űrturista,és egy ilyen út kb 25 millió dollárba kerül,ami átszámítva több mint 5milliárd forint.
Ezt csakis az elit teheti meg,míg az északi sarkra akár egy középosztálybeli ember is eljuthat ha nagyon akar.Ha télleg lenne ott valami,sokkal nagyobb visszhangja lenne a dolognak,és nem csak pár eldugott blogon lehetne rátalálni erre az elméletre.

A blogodon pedig sok érdekes dolog is van,csak ez a belső föld szúrta a szemem nagyon

Kaniraya írta...

Azért kíváncsi lennék, meddig jutnék el az Északi- sarkon nyaralás közben, ha egyszer katonai övezet... :) Szerintetek?
Egyébként nézzetek utána Móricz Jánosnak, vagy a Tayos barlangnak, vagy a Shasta hegynek... stb.
Én csak egy vagyok a 7 milliárdból, akik kinn élnek, de mondom nektek, az mi kedves unokatestvéreink valóban a Föld belsejében élnek! Erre egyre több már a bizonyíték is! Isten adja, hogy mindenki előtt tiszta legyen a kép! Most nem szúrkálok be egy linket sem, de neked Tibi elküldtem ezzel kapcsolatban dolgokat az e- mail címedre, és számítok rá, hogy azért utánanézel. :) Nagyon örülök ennek a blognak. Nem mondom, hogy szerintem minden a helyén van, de ezt ki tudja, ugye... viszont nagyon jó kérdéseid vannak és jó úton jársz! Csak így tovább! Az Igazságért folytatott harc a legnemesebb, mert nem csak a saját, hanem mások Szabadságát is elnyered vele! Üdvözlettel: Kaniraya

Névtelen írta...

Ha belül is van egy Nap, akkor ott hogy van éjszaka? :)

Névtelen írta...

Soha senkit nem bántottam a hitében, hisz másoknak nem árt vele, de ez azért túl megy már mindenen. Mi jogon seperjük le ilyen könnyedén a tudományt? A tudomány biztos, hogy rendkívül hiányos, de az elméletei a ma ismert, biztos tudáson alapulnak. Ez az elmélet amit sokan böfögnek ilyen blogokon, tényként állítanak olyan dolgokat, amit még soha senki nem bizonyított egyszer sem. Egy nagyon egyszerű dolgot mondok: TÉNY, hogy a földnek mágneses tere van. Igaz-e?
Mégis mi hozza létre ezt a mágneses teret? Aki általános iskolai fizikával tisztában van az tudja,hogy a dinamó mechanizmus. Erről otthon rendkívül egyszerűen megbizonyosodhatsz, hogy működik, ha van a bringádon szedd le, és nézegesd alaposan...
Ergo vagy nagy vastartalmúnak kell lennie a föld belső magjának vagy valamilyen örvényáramot létrehozó anyagnak (nukleáris reakció például) kell lennie. Egy biztos, üreges nem lehet...
Értsétek már meg emberek: Nem ástak még le a tudósok a föld magjáig, de a mag által létrehozott, általunk is érzékelhető dolgokra, többféle, bizonyított elméleteket hoztak létre. Amelyek TÉNYEK. Ne legyetek buták.

Névtelen írta...

én a föld belsejéből írok

Névtelen írta...

szerintem puni

Névtelen írta...

A belso Nap nem hozhat letre magneses teret?
A magyarazatod nem zarja ki az itt leirtakat.
Sot akar meg ala is tamasztja...

Amugy en sem hiszemezeket a zoldsegeket.

Névtelen írta...

Bako Tibor!

Miota nincs tomege a muholdnak a vilagurben? Tanulj meg egy kis fizikat! Sulya tenyleg nincs, de tomege!

Hogy lenne mar ureges a fold?! Es Amundsen meg a tobbi, hol a faszomban volt? Gravitaciorol hallott mar valaki?

A fold ureges es Darth Vader lakik bent. :D

Laczo írta...

A belső föld elmélete elég meredek de érdekes téma. Sok kérdést hagy maga után. Mi a belső nap. Igazi nap ugye nem lehet a mérete és a hő miatt, de akkor mi?
Fogadjuk el hogy kb. 600Km gránit képes előállítani akkora gravitációt amit most is tapasztalunk. De akkor mi van például a Himalája lábánál? Ott 45 fokos szögben kellene állni az embereknek a hegy keltette oldal gravitáció miatt.
A mágneses erőtérről nem sokat tudunk. A napnak is van. Épp most fordultak meg a pólusai. Lassan elhalványul majd visszajön ellentétes polaritással. Magyar tudósok is foglalkoznak vele a NASA berkein belül.

Laczo írta...

Mosolygok azon mikor valaki a fizika törvényeivel közelít ilyen horderejű témához. Azt meg külön sajnálom aki az iskolában szerzett fizikai tudásával dicsekszik.
Az iskolában a 4-től nagyobb dimenzió vagy a plazma állapot okkultizmusnak minősül. Hallottam olyan törvényekről ami 30 éve megdőlt de még tanítják, a feltalálója iránti tiszteletből mert még életben van.
Tudósok bevallják hogy nagy probléma ma már a publikálás mert 50 év különbség van a valós és a közzétett tudomány között. Én már nem is csodálkozom mikor a yutbe-on megjelenik egy utcai videó, ahol egy ember teleportál.

Laczo írta...

Az okkultizmust vagy a paranormális jelenségeket szőnyeg alá söpörjük, mondván nem is igaz pedig emberek millióinak életét keseríti meg vagy éppen használják valamilyen céllal. Pedig ez is fizika. Törvényeken alapul csak mi még nem értjük meg. A titkos tudomány lehet hogy ilyen irányba halad. Az is lehet hogy soha nem értjük meg, pont a felsőbb dimenziók érthetetlensége miatt. A majmot vagy a kutyát is lehet tanítani egy bizonyos szintig de megvan a plafon. Mi emberek miért volnánk mások.

Kartacius írta...

SZóval átugrani az alapokat, nem kell fizika, földrajz, nem kell az empirikus tapasztalás, hanem egyből látni a végső igazságokat, csak meg kell nézni egy pár perces youtube videót és ott elmondják nekünk. Meg sem kell kérdőjelezni semmit, mert hát látja az ember a saját szemével..amikor hasraesünk, és beverjük az orrunkat, akkor se jusson eszünkbe Newton, mert az csak kacsa, amivel manipulálnak minket, és nincs is gravitáció, láttam a youtubon.. Nahh ezt a gondolkodást nevezik sokan lényeglátásnak, az igazsághoz vezető útnak.. Higgs, Einstein, és a társaik hiába szentelték az életüket a tanulásnak, a kutatásnak, szőnyeg alá az egész, itt a bizonyíték.. egy fekete folt egy műholdképen, itt az igazság.. ja hogy ez csak egy műholdkép a többmillióból? a többin nincs folt? hát akkor csakis hamisítványok lehetnek.. hiszen itt a bizonyíték a szemünk előtt. Aki nem hiszi az meg visszamaradott. Tanulni nem akartok csak megalázni és semmibevenni azokat akik tanulnak, tudnak, és tesznek is valamit. Ez borzasztóan igazságtalan. ui: lehet fikázni a tudósokat csak néha jusson eszetekbe hogy nélkülük ott csücsülnétek kint a fán..

laczoka laczo írta...

Kedves Kartacius.
A tudósokkal és a tanárokkal semmi baj. Ők többnyire jót akarnak még ha téved akkor is. A gond a tudás átadásának korlátozása. A történelem még szörnyűbb helyzetben van. Nézd át a Chomsky-tízparancsolatot és döntsd el saját magad hogy igaz lehet e? Csak az ide vágó részt másolom:
7.) Az embereket a lehető legnagyobb tudatlanságban és műveletlenségben kell tartani, mert így nem lesznek motiváltak magasabb ideálok és összetettebb tervek megvalósításában. Butítsd le az oktatásügyet, tedd korrupttá és hozd a működésképtelenség küszöbére. Egy ilyen iskolarendszer a közvélemény manipulálásának ideális eszköze.

Névtelen írta...

Pedig ezek igazak,,az én nagyapám unokatastvérének a fia volt az Admirális,,sokat mesélt ezekről,de azt hittük,,hogy csak mese,,,,hát nem az.

Megjegyzés küldése