2011. augusztus 14., vasárnap

Antarktisz. Amit nem mondanak el nekünk

Igazából csak akkor tudunk valamit elhinni, ha a saját szemünkkel látjuk, de még akkor is megtörténhet, hogy ha valamit nem akarunk igazán meglátni, azt nem is fogjuk, akkor sem, ha ott van előttünk!

Nos, az utóbbi időben virtuális kirándulásokat tettem az Antarktiszra, a Neumayer kutatóállomásra (http://de.wikipedia.org/wiki/Neumayer-Station_III), mely egy környéket pásztázó 24/7-es videokamerával is rendelkezik, és bizony elég nehéz elhinni azt, amit azon lát az ember a világunk déli féltekéről. - írja Dr. Mark Sircus kutató a saját weboldalán: -link-

Itt bármilyen égitest is közeledik a Naprendszer pályasíkjához képest délre eső területein, az látható ezen déli sarkvidéki területen.

Az antarktiszi Neumayer kutatóállomást az Ekström-selfjégen (http://de.wikipedia.org/wiki/Ekstr%C3%B6m-Schelfeis) azért hozták létre, hogy a geológiai és meteorológiai megfigyeléseket és a légkör-kémiai méréseket végezzen, ugyanakkor egy logisztikai bázisa is legyen a déli sarki nyáron induló expedícióknak.

És hogy mi folyik itt valójában, azt nézzék csak meg maguk is a Neumayer-állomás videokameráján keresztül :

http://www.awi.de/NM_WebCam/livemovieT.html

Ez a fenti német weboldal aktuálisan tájékoztat az állomásról nap mint nap. A dátum a kép jobb felső részén látható és a kamera tíz percenként rögzíti az aktuális képet.

A 2011. július 28-án reggel 10:40-nél van egy fénykitörés ( megj: a szerző ezen a nap írta a cikket, és az e napon mutatott webkamera-képre utal ) sugárzó napsütéssel a távolból, mely egészen az állomás megvilágított bal oldaláig ér, ahol a felirat van.

Ezért arra kérném az olvasókat, hogy maguk is szánjanak egy kis időt arra, hogy minden nap megvizsgálják az állomás kamerájának a felvételeit, mert így együtt meg tudjuk figyelni azokat az eseményeket, melyek bolygónk déli pólusa körül koncentrálódnak. Készüljenek fel arra, hogy szokatlan dolgokat, megmagyarázhatatlan fényforrásokat és égitesteket fognak látni!

Mivel ha megnézzük az alábbi videókat, akkor azokon az égitestek ugyan rendesen lenyugszanak, de van egy bizonyos dolog, egy olyan jelenség, amelyet itt minden nap észrevesznek napnyugta után : egy fényforrás kel fel a horizonton, mely néha pulzál, néha nem.

De bármi legyen is az, jól látható, hogy nem a Napról van szó, mert az nem világítja meg úgy a tájat, mint a mi Napunk!

Körülbelül két héttel korábban láttam ezt az alábbi youtube-os videót, melyet szintén ez a webkamera vett fel július 14-én. A filmen három ember látható, akik érdekes szkafanderszerű ruhában mutatnak fel az égre :
Ezen a napon a kamera olyan dolgokat vett fel, melyek egyszerűen hihetetlenek, és addig még nem láttam olyan drámai eseményeket, mióta figyelemmel kísérem a kamera felvételeit :
(Megj : a fenti videónál, különösen 9m 20s-tól látszik jól az éjféli nap.)

Ugyanis van ott egy megmagyarázhatatlan fényforrás, mely folyamatosan felbukkan az állomás mögött, átragyog az állomás alatt és a hidraulikus lifteken át.

(A fenti youtube-os videóban a július 14-i események további fázisait tisztán nyomon lehet követni.)

Magam pedig a július 25-i felvételekből - ekkor elég viharos nap volt – tudok néhány nagy fényfelvillanást mutatni:
Sohasem látnánk a Napot ebből a szögből, csak legfeljebb a felkelő Nap hatását minden reggel 8:15 körül. A felvétel ideje alatti néhány nap nagyon viharos volt, ezért maga a Nap csak kevés fénnyel tudott világítani.

A déli sarkkör alatt, ahol a kutatóállomás épült, csak néhány nap van egy évben, mikor nem süt a Nap, és csak néhány nap, mikor nem megy le.

Ezen a képen a Nap már délután 16:00 körül lement. De ha ezután valamilyen másik fény emelkedik fel a horizontról, pontosabban az állomás alól, akkor az bizonyosan nem a Nap.

A következő kép 10 perc múlva készült :Majd 20 perc múlva:Majd 10 perc múlva:


paranormal.hu

8 megjegyzés:

killuminati írta...

A tegnapi felvételből (azért érdekes, mert látszólag az állomás előtt van):

http://kepfeltoltes.hu/110827/nibiru_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Névtelen írta...

Én szerintem ez egy lámpa reflektor

Bakó Tibor írta...

Jó erős reflektor lehetett akkor. :)
Meg jó nagy is.

Névtelen írta...

Én csak azért írtam hogy reflektor mert alatta világít.A videót most néztem meg és a nap mögött az micsoda???Ja 13 percnél az mi bolygó vagy a hold ??

Bakó Tibor írta...

Jó kérdés! :D

Névtelen írta...

Olvastam hogy a nibiru közeleg lehet hogy az de szerintem nem az mert jövőre jósolják meg a
kormány úgyis eltitkolja a nap mögött meg lehet meteor is vagy ufo amit te is írtál

Bakó Tibor írta...

Igen. De a Nibiru sem várható még egy 50 éven belül sem.

bodegaa írta...

Próbáltam megtalálni a kamerát meg hogy hogy is lehet rácsatlakozni egyenesben ,nem sikerült ! Ha valaki tudna segíteni meg köszönném viara@freemail.hu

Megjegyzés küldése