2011. augusztus 2., kedd

Hamis norvég terrortámadás! Esetleg több ember műve lehet?

Webster Tarpley oknyomozó újságíró egy nemrégiben közreadott cikkében úgy nyilatkozott, hogy a tragikus terrorakció Norvégiában valójában egy hamis provokáció volt, amit false flag-nak is neveznek. 
 
A médiák egyre inkább a fiatal szőke elkövetőről beszélnek mint egyetlen merénylő, de sok bizonyíték van arra, hogy ezt a robbantást Oszlóban és a lövöldözést a szigeten egy ember nem tudta elvégezni, itt minimum két ember művéről beszélhetünk.

Az interjú: http://www.prisonplanet.com/alex-jones-webster-tarpley-norway-terror-attacks-a-false-flag-staged-event.html

Az eset olyan mint, amilyen a Harvy Oswald féle merénylet, melynek körülményeit ha megvizsgáljuk, s tették már ezt igen sokan –látható, hogy itt egy igen komplex összeesküvés van a háttérben. Úgy, ahogyan a Kennedy gyilkosságnál is történt, úgy a mostani a Norvég kormány elleni merénylet is szintén összehangolt több emberes összeesküvésnek eredménye.

Több újságíró beszél két lövöldözőről, ugyan is sok túlélő és szemtanú arról számolt be, hogy egyszerre több irányból hallottak, egy időbeni lövéseket.

Úgy néz ki, hogy a több elkövetős teória nem illik bele az egyszemélyes elkövető teóriájába, mint azt a Kennedy gyilkosságnál már megszoktuk, s nyilván a médiák itt is gondosan elrejtik a valóságot, hogy itt egy kriminális összeesküvésről van szó.

A másik kérdés ugye fölmerült akkor, hogy miért indítottak ilyen ál, azaz hamis terrorcselekményt? Miért rejtik el a több-merénylő teóriát? Mi a motiváció? Ennek politikai oka van és az egyik Traply szerit az az, hogy Norvégia a pro-Arab külpolitikát kultiválja és a kormány kijelentette, hogy Palesztina egy külön állam lesz a jövőben.

A másik politikai oka a false falag terrortámadásnak pedig az lehetett, hogy június 10.-én a Norvég kormány visszavont minden előzőleg megkötött együttműködést a NATO-val és nem vesznek részt a további Líbia bombázásában és legkésőbb augusztus 1.-jén le is állnak ezzel a közreműködéssel. A norvég miniszterelnök azt mondta május 13.-én Oslóban, hogy a líbiai konfliktust nem lehet katonailag megoldani, a fennálló problémának leküzdéséhez vannak politikai tárgyalásos útja is. Amikor az Egyesült Államok elkezdte a Líbia elleni hadjáratát, a norvég elnök volt az egyetlen, aki felszólalt ez ellen és most a szövetségeseket meg teljesen magukra akarják hagyni.

Egyébként Norvégiának, olaj- és műtrágyával kapcsolatok érdekei vannak Líbiával, így valamilyen szinten együttműködik a Kadhafi rendszerrel és ez sem tetszhet a nyugati hatalmaknak, a nyugati bankárvilág arctalanjainak.

Tehát a nyomozás eddigi szakaszában a norvégek elleni támadás motivációja egy büntetés volt a pro-arab politikájuk és a NATO-bombázás megtagadása miatt.

Itt meg egy videó a támadást 48 órával megelőző bombamerénylet hadgyakorlatról, ami furcsamód nem messze onnan zajlott, és amit általában egy terrorakció után szoktak végezni a fenyegetettség miatt, de Norvégiának nem volt oka rá -írja az oknyomozó újságíró a Wikileaks-re hivatkozva.

2 megjegyzés:

Eddy Eastside írta...

nem "áll terrorcselekmény", hanem "ál". az áll az arc alsó része. de gondolom tudod. XDDD

Bakó Tibor írta...

Javítottam!!

Megjegyzés küldése