2011. szeptember 11., vasárnap

Szeptember 11. - A nap amit az amerikai kormány letagadna.

A 9/11 bizottság egyes tagjai úgy nyilatkoztak, hogy soha nem szolgáltak valós tényekkel és senki sem szeretné hallani azokat azokat az embereket, akik tudják, hogy mi történt.


A vezető jogtanácsos a 9/11 Biz.-ban John Farmer, aki részt vett a vizsgálatokban nemrég azt mondta: „Egy bizonyos szinten és időben volt egy megállapodás a kormánnyal, hogy ne mondjunk el az igazat a történtekről.” Aztán még így: „Megdöbbentem, hogy mennyire más az igazság és az, amit leírtak.” Ugyanis a CIA vezényelte kihallgatásokról készült szalagok megsemmisültek, így enyhén szólva eltorzították az igazságot.

Raymond McGovern 27 éve CIA veterán, elnökölt a Hírszerzésnél Reagen idejében és Bush idejében mindenféle államtitkári tisztséget töltött már be, mostanra nagy kritikusa Amerika külpolitikájának és Ő azt mondta: „A 9/11 hivatalos Riport egy vicc.”Hasonló véleményen van sok katonai vezető, kongresszusi tag, szakember, tudós, szerkezeti mérnök és építész, jogtudós, tűzoltó hős, akiket már idén meg se hívnak a megemlékezésre és a következő videó erről is szól.

...számtalan hitelesnek mondható személy adott már hangot a 9/11 hivatalos történet megkérdőjelezésének, mint például Tomas Keanes és Lee Hamilton a 9/11 Bizottság társelnökei azt mondták, hogy a CIA és valószínű, hogy a Fehérház „akadályozta a vizsgálatokat”.

Azt is elmondták, hogy a 9/11 biztosok tudták, hogy a katonai tisztviselők elferdítették a tényeket és valóban a Bizottság nagyrészt politikai megfontolások alapján működik. Lee Hamilton sem hiszi, hogy teljes lenne a történet és az emberek joggal kérdezősködnek a 9/11 esettel kapcsolatban.

A másik furcsa és döbbenetes dolog, amelyre szintén választ keresünk, hogy vajon a BBC miért nem várja meg az eseményeket, hogy bekövezzenek, és csak azután jelenti be azokat, mert szeptember 11.-én valami oknál fogva ez nem így sikerült, ugyanis Jane Standley BBC riportere, nézők milliói előtt a WTC 7 épület összeomlásáról adott hírt, holott az még látható volt a háta mögött.

Aztán a BBC hadjáratot indított el az úgynevezett „összeesküvések-ellen”, ami visszafelé sült el. Doktor Rory Ridley-Duff a Hallam Egyetem tanára egy tanulmányt írt a BBC „Összeesküvés-aktái” dokumentumfilmről és arra a következtetésre jutott, hogy az „össeesküvés” összhangban áll a bizonyítékokkal –hoppáááá a BBC nyilván nem ezt akarta hallani.

Akit érdekel a további leleplezővélemények az itt elolvashatja: http://www.washingtonsblog.com/2011/09/high-level-officials-eager-to-spill-the-beans-about-what-really-happened-on-911-but-no-one-in-washington-or-the-media-wants-to-hear.html

Program ajánló:

A Szabadság térre nagy tömeget várnak vasárnap a MENSCH alapítvány megemlékezésére. Vasárnap délután kettőkor az Amerikai Nagykövetség előtt emlékeznek az áldozatokra, és én is kimegyek egy felirattal, gyere ki te is: "9/11 Was an Inside Job".

Geiger András, a MENSCH Alapítvány elnöke szerint „ez egy abszolút társadalmi, lelki dolog. Emberek elvesztették az életüket. Ez ugyanúgy megtörténhet Magyarországon, ez ugyanúgy megtörténhet bárhol a világon. És nem csak Amerikára emlékezünk meg ezen az alkalmon”. Hanem, mint mondta, a londoni, a madridi, és a mumbai-i terrortámadásokra is. A vasárnapi megemlékezésen beszédet mond többek közt az akkori amerikai nagykövet, és Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze is, aki mint tudjuk cionista (nem véletlenül őt hívták).

Az atv.hu oldalán meg úgy hazudnak mint a vízfolyás. Ez egy információs háború !!!!! http://atv.hu/videotar/20110909_tiz_evvel_9_11_utan

forrás: aranykorblog

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése