2011. október 15., szombat

Holnap érkezik az Elenin

Az Elenin üstökösről már többször is szó volt a világsajtóban és itthon is. Több csillagász és UFO kutató megerősítette, hogy valami nem stimmel vele. Távcsöveken úgy tűnt mintha követné valami, pályája sem a megszokott, többször furcsa kanyarokat vett. A holnapi érkezésével sok válasz jöhet a vele kapcsolatos kérdésekre.

Sokan az Első Kapcsolatfelvételt az Elenin üstökössel hozzák összefüggésbe. Az általános elképzelés szerint valójában nem is üstökösről, hanem egy űrhajóról, vagy üstükösnek álcázott űrhajóról van szó. Mivel Október 16-án, vasárnap lesz a legnagyobb közelségben (35 millió km), kiderülhet, mi van a háttérben.

Egyes megfigyelések szerint az üstökös már darabokra tört, de egyelőre ez nem egyértelmű.

Az üstökösről nem csak furcsa megfigyeléseket végeztek, hanem hangokat is rögzítettek az irányából, melyek szintén földönkívüli intelligenciára utalnak. Számos eseményt társítanak továbbá az üstököshöz, amely szerint megkezdődik a 2012-es Felemelkedés Első Hulláma egy magasabb dimenzióba.

A Felemelkedés összefügg a maja naptárral és néhány csillagászati eseménnyel. A maják katasztrófákat jósoltak erre az időszakra, de mostmár tisztázódni látszik a helyzet, hogy a pólusváltással párhuzamosan tudati szintű felemelkedés várható magasabb dimenziókba, ahol földönkívüliek is tartózkodnak. Az Elenin tehát hamarosan utat mutathat nekünk.

forrás: paranormal.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése