2011. október 2., vasárnap

Készülődik az USA. No de mire?

Szeptember 23-tól az Egyesült Államok teljes terror-riadó próbát tart Denverben és elrendelték a DEFCON1 riadófokozatot. Statárium-kijárási tilalom próbát tartanak, melynek neve: Operation Mountain Guardian, a terrorism-based, full-scale emergency exercise, 4 elsődleges és 6 egyéb helyszínen. Denverből itt láthatunk élő bejentkezéseket Alex Jones nevű liberális hírügynökség egyik riporterétől, aki filmez addig, míg le nem tartóztatják majd.

A helyszín önmagában azért furcsa, mert a Denveri Repülőtér több titkot is rejt. Aki egy kicsit is ismeri a környéket, az tudja, miért félelmetes ez a horogkereszt alakú kifutópályákkal rendelkező öt Manhattan méretű, szabadkőműves-Illuminati titkos társaságok által a semmi közepén épített, több emelet mélybe nyúló földalatti bázissal rendelkező, természetellenesen morbid festményekkel, démonokkal és vízköpőkkel ékesített repülőtér és bunker...ami alatt eltűnik egy egész folyó. Joggal tehetjük fel a kérdést. Kik ezek egyáltalán, akik ilyet építettek? Minek? Milyen céllal és mi folyik a mélyben, ahová hatalmas szellőzők biztosítják a levegőt?
képek: http://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-the-denver-international-airport/

Érdekes egybeesés, hogy ezzel egy időben Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke is Denverbe érkezik majd és ott lesz Szeptember 26-27 idején...Miért furcsa ez most?

Tudjuk, hogy Szeptember 26-27-én lesz újra a Földhöz már jóval közelebb került, a csillagászok szerint immár darabokra tört Elenin üstökös következő együttállása. Aki esetleg nem hallott az Elenin üstökösről, azoknak tudniuk kell, hogy már régen nem foglakoztatott egy közeledő üstökös, aszteroida annyi embert, mint az Elenin főleg, hogy a NASA is felhívta dolgozói figyelmét egy bekövetkező geofizikai katasztrófára.

Amikor ugyasnis az Elenin - Nap - Föld egy vonalba került, minden alkalommal hatalmas földrengés rázta meg az egész Földet. A legutóbbi 2011. március 11-én Japánban. Nem kellene, hogy legyen összefüggés, de mégis van az adatok szerint. Erről megbizonyosodhatunk magunk is a NASA oldalán.

Szeptember 23-i helyzete:

Akkoriban még messzebb volt, most viszont már itt van nagyon közel. A szeptember 26-27-i együttállás után október 17-én lesz a legközelebb a Földhöz, október 31-én miután remélhetőleg pont elhúz a Föld előtt, bolygónk áthalad az Elenin csóváján, illetve annak maradékán. Ezek a tények, de feltételezésekből meg rengeteg van. Ahogy korábban értsülhettünk róla, pályája nem természetes, az egyik legnagyobb Nasa szakértő szerint olyan, mintha valami irányítaná, alakja piramishoz hasonló ráadásul furcsa hangok jönnek róla a radarokon, tehát nem szokványos.

Az Elenin viszont csak egy az 5 objektum közül, ami a Föld felé tart és most ősszel érnek ide:
Van még egy Levy nevű üstökös, 2 aszteroida és egy YU55 nevű kisbolygó, mely November 9-én a Föld és a Hold között fog (remélhetőleg) elmenni.


Továbbra különös az is, hogy a vezetők a világ több részén szünetet és leállást rendeltek el:

- Az ENSZ nem ülésezik Szept 23 - Okt 10 között
- A Brit Parlament Szept 15 - Okt 10 között
- Az USA Szenátusa és a Kongresszus nem ülésezik Szept 25 - Október 2 között
- Az ausztrál parlament sem ülésezik
- A német miniszterelnök semmilyen eseményt nem tervezett be.
-Még a Pápa is Szeptember 25-én befejezi Németországban a programját és utána szünetet tart.
és ezzelpárhuzamosan számos nagy cég vezetője éppen erre az időpontra érkezik Denverbe "konferenciákra".

Mindez csupán véletlen lehet? Vagy valóban készül valami?

infowars.com / vilaghelyzete.blogspot.com / paranormal.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése