2011. október 30., vasárnap

A Neumayer Állomás furcsaságai

Már egy régebbi bejegyzésemben említettem, hogy ezzel a déli sarki kutató bázissal valami nem stimmel. Vagyis inkább a környezetével. Néha feltűnnek az éjszakában megmagyarázhatatlan erős fények, néha pedig sokfajta égi jelenség, amelyre igazából kézzel fogható magyarázatot nem nagyon kapunk. Így van ez a most következő képkockákkal is. Az alábbi videóban, amit magam vágtam össze, épp a nap felkeltét mutatja, de mikor kel fel a nap egy érdekes lila folt van a középpontjában. Nem tudom lehet ez valami el takarás lehet, hogy a nap ne süsse ki a kamera optikáját, és lehessen normális képet készíteni. Bár ezt kétlem, hiszen pár képkockánál megfigyelhető egy függőleges lila csík, ami csak akkor keletkezhet, ha ez eleve ott van. Egy esetleges után javításnál, ahol beszúrhatták ezt a pontocskát nem jöhetett volna ez létre, tehát ez eredetileg is ott van. Nem tudom, de én nagyjából folyamatosan figyelem és egyik napkelténél sem volt ilyesfajta "takarás". A napfelkeltét szorosan követ egy újabb érdekes dolog. Mintha egy másik égitest haladna szorosan a napfelkelte után. Lehet, hogy a Hold? Sajnos ezt sem tudom. Na lássuk a videót! A Neumayer állomás 24 órás képekben: http://www.awi.de/NM_WebCam/livemovieT.html

Teljes képernyőn látszik minden!!!!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Megnéztem és megint ott van az a kőr de az a hold vagy mi lehet hogy az egyik bolygó de az nem lehet túl messze van ahhoz hogy ekkora legyen.

Névtelen írta...

Szia! Figyelj, ezt találtam de lehet hogy már láttad. Mi a véleményed róla?

Ez egy nagyon érdekes videó!

A pólusok hídként funkcionálnak a 4. és 5. dimenzió határán. Az északi pólus le van zárva az USA hadsereg és a CIA által. Ez katonai zóna. A déli pólust a jégtakaró zárja el. Itt a belső földre vezető barlangok és alagutak találhatók. A CIA lezárta az alagutakat és bizonyos speciális területeket. A Google Earth térképek szerkesztve vannak. A hivatalos képeken és műholdas felvételeken van egy fekete folt.

A videó megtekinthető itt:
http://www.youtube.com/watch?v=mPOCc3VWNb8

Vigi

Bakó Tibor írta...

Szia Vigi! Igen a videót már magam is láttam, és egy régebbi bejegyzésemben szerepel is.

Megjegyzés küldése