2011. november 15., kedd

A Góbi-sivatag rejtélyei

GOOGLE MAPS KOORDINÁTÁK: maps.google.com


40.491763,93.4658

Megjegyzésbe jöhetnek a tippelgetések! :D
4 megjegyzés:

Indiánmagyar írta...

Szerintem egy része az amerikai HAARP-hoz hasonló technológia, másik része akár valamiféle ufó-bázis, de mindenképpen katonai bázis(ok) lehet(nek), főleg a talán repülőgép-kifutókat elnézve.

Névtelen írta...

Mint már azt tudod vagy hát tudjátok, a harmadik világháború itt áll az emberiség küszöbén melyet Oroszország Kínával szövetkezve Amerika ellen fogják vívni.Szerintem a képen hatalmas rakéta bázisokat figyelhetünk meg plusz egy két az űrbe fellőhető hatalmas műholdnak álcázott bénító rakéta egység melyet amennyiben ha ferde szemű barátaink fellőnek megbéníthatják Amerika harcászati eszközeinek nagy részét.
Hiszek az UFO jelenségekben de nem hinném hogy közük lenne hozzá de az is lehet hogy én tévedek és egy galaktikus randevúra készül Kína az idegenekkel.

Névtelen írta...

Úgy olvastam több forrásban is, hogy USA, az oroszok (és a kínaiak is valószínűleg) már évtizedek óta kísérleteznek idegen technológiákkal, de egy ideje rájöttek, hogy részben félrevezető, nem teljes értékű információkat kaptak, és szándékosan. Miért ne lehetne ez az egyik hely, ahol kísérleteznek, felszállnak, satöbbi? Talán a félreeső terepek már csak azért is célravezetőek, mert minimális a "közönség", illetve mert állítólag a hiányos ismeretek miatt ezek a szerkezetek súlyos stabilitási, irányítási és egyéb problémákkal küzdenek, ami nem kicsit veszélyes. Komolyan imádom az emberiséget. Lényegtelen milyen áron, de amit a fejébe vesz, véghez viszi!

Angyal

Névtelen írta...

h

Megjegyzés küldése