2011. november 20., vasárnap

Kezdődik az idei oltás szezon!

Ismét kezdődik az influenza szezon. A cél ismét minél több emberbe belefecskendezni a mérget, amitől jelentősen lassulhat az agyműködése, és mindenféle krónikus betegségek fejlődnek ki. Mert ugye minél kevesebb embernek kell majd nyugdíjat folyósítani, annál jobb! (Úgysincs pénz a nyugdíjkasszákban, már ki van onnan lopva az utolsó lyukas garas is. Ugye nem kell ezt is hosszasan magyarázgatnom...)


Idén viszont új taktikát választottak. Tanulva a H1N1 körüli botrányból, és a teljesen visszájára elsült félelemkeltési offenzívából, ezúttal egy teljesen más hozzáállással állnak elő. Idén nem lesznek erőszakosak. Inkább azt hangsúlyozzák mennyire egyszerű, és mennyire fájdalommentes az új mikrotűs megoldás! És milyen rossz az neked, ha hiányzol egy hetet a munkahelyedről...

No meg megnyitottak az oltóközpontok is, hogy miután a megnézted a tévében az agymosó reklámfilmjüket, vagy a fizetett híradó tudósításaikat, hogy mai napon éppen hány új influenzás megbetegedés volt, akkor lehetőleg ne kelljen egy orvossal se találkoznod, hanem egyenesen mehess az oltóközpontba, ahol egy sima nővérke is beadhatja neked a cuccot.
Jaj de nagyon nem lenne jó, ha véletlenül belefutnál egybe a sok orvos közül, akik ellenzik ezeket az oltásokat. Ugye?
Sokan vannak, elárulom, csak ők nem kapnak műsorperceket a televízió képernyőkön!


Hoztam nektek én is egyet: Dr. Lorraine Day több évtizeden át volt főorvos és most beszél nekünk a populáció redukciós programról. Az interjú még a sertésinfluenza előtt készült, de most is ugyanolyan aktuális. A program nem állt le, ó dehogy. Csak egy kis arculatváltásra volt szükség.

Teljes interjú (53 perc) itt: link
A lényeg (5 percben) itt: link


forrás: pirospirula

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hihetetlenül szövevényesek az életünket körbefonó hazugságok és tévhitek...minél többel szembesül az ember, annál hihetetlenebbnek és valószínűtlenebbnek tartja, hogy ez lehetséges, és rendszerint ez az a pont ahol hátat fordít az igazságnak, és visszamegy a hazug kis világába... vagy ha rá is jövünk, hogy minden csak illúzió, legofadom hogy a legtöbb ember úgy tenne mint az áruló fickó a mátrixból. Hazugság? Illúzió? Nem érdekel, csak tartson, mert ez annyira jóóóóó!
Mert az igazság rémisztő. Ha kihúzzák a talajt a lábad alól, az rémisztő. Főleg ha nem is számítunk rá. Nem oltatok. Köszönöm szépen gyerekként minden lószarral beoltattak, mégis beteg lettem... sőt, a hetekig kezeletlen, majd 5 hétig influenzának nézett agyhártyagyulladáson keresztül a reumás lázig minden gyerekbetegségen átestem, és túléltem. Madárinfluenza? H1N1? CSak nevetek. Nem hiszek a betegségekben. Évek óta el se tüsszentettem magam. A videó pedig fantasztikus, mindnekinek látnia kéne.

Angyal

Névtelen írta...

basszus ez tényleg durva és az a durva hogy én is így jártam. Influenza oltás után lettem influenzás:s a doki sasolt is hogy na akkor azt hogy? hát mostmár tudom amit már akkor is sejtettem. a védőoltás semmit sem ér.

Katvi írta...

Én a héten beoltattam magam. Megvolt rá a nyomós okom. Helyi bőrpír és viszketés jelenleg az oltás mellékhatása. Ha vmi más is lesz megírom nektek. :)

Megjegyzés küldése