2011. november 2., szerda

Novemberi egybeesések

Újabb furcsa egybeesések lesznek a jövő héten. Két jelentős dátum is közeleg: 11/9/11 és 11/11/11. Várhatóan 2011. november 8-án érkezik a YU55 nevű aszteroida és közvetlen Földközelben fog elhúzni.

A 2005 YU55-öt 2005. december 28-án fedezték föl az arizonai Tucson állomáson. Azóta megállapítást nyert, hogy az aszteroida 400 méteres, ezzel ez a legnagyobb azonosított objektum, ami 2028-ig a Föld közelébe kerül. Jelenlegi helyzetét megnézhetitek a NASA-nál itt! A gömbhöz hasonló alakú kisbolygó november 8-án kerül Földünkhöz legközelebb UT szerint 23:28-kor. (Sajnos távcsöves megfigyelésére nem lesz lehetőségünk, közelsége a tudomány számára azonban hatalmas lehetőség, ugyanis a földi radarok olyan felbontású képeket lesznek képesek készíteni, amire eddig nem volt alkalom. A 20 órás forgási idejű objektumról november 3-11 között folyamatosan rögzít adatokat a Goldstone radar.


Az aszteroida mozgása a következőképp néz ki: LINK

A TÉNYEK:

1. November 8-9. - YU55 Aszteroida érkezése (NASA)
2. November 9-10. - A történelem első teljes katasztrófa-riadója az USA egész területére.
3. November 9-10.- Az UNESCO az egész Csendes-óceán térségére kiterjedő szökőár-riadót tart.

Az amerikai katasztrófavédelem (FEMA) az egész USA területére kiterjedő teljes riadókészültséget tart 2011. november 9-én. Fényes nappal, csúcsidőben várható a riadó, mindenki értesülni fog a figyelmeztetésről.
Az oldalukon látható, hogy június 9-én került ki a tervezet (FEMA, FCC Announce Nationwide Test Of The Emergency Alert System).
Országos szinten földi és műholdas rádiók, TV-adók műsorát megszakítva 3percen keresztül riadó üzenetet fognak közvetíteni és első "bevetése lesz az EAS - Emergency Alert System-nek, melynek során az USA elnöke beszédet tud intézni azonnal az egész nemzethez. A NOAA, National Weather Service (Országos Időjárás Központ), kormányzók, állami és helyi védelmi hatóságok is részt vesznek a riadóban....Fontos, hogy a lakosság készítsen túlélő-készletet és tudja, mit kell tenni....mondják. Másnap, június 10-ére elkészít a NASA egy tájékoztató videót saját dolgozói részére, hogyan készüljenek fel egy bekövetkező geofizikai katasztrófára.

Ugyanazon a napon az UNESCO az egész Pacifikus térségre kiterjedő Tsunami (szökőár)-riadót tart "Exercise Pacific Wave 11: A Pacific-wide Tsunami Warning and Communication Exercise" néven. A teljes PDF dokumentum letölthető itt.
Persze ez csak belemagyarázás, de :
November 9th, 2011 = 11/9 or if you’re in Australia we’d write it as 9/11.


Ugye több kérdés is felmerül:

- Miért ez az egész USA-ra kiterjesztett riadókészültség?
(hasonló riadó volt a légierő számára az ominózus 2001. 9/11-én)
- Létrehozta a kormányzat a Ready.gov oldalt. Felkészülni? De mire?
- A Nov.9-10-én tartott cunami-riadó miért kapta a "hullám 11" nevet?
Mert a nagy pacifikus hullám nov.11-ére várható ?
- Miért költözik a teljes CIA Denver-be, ahol az USA legnagyobb repülőtere és föld alatti bázisa található - amit a Szabadkőműves/Illuminati erők építettek ?

És még egy külön érdekesség, hogy az a nagy 11-11-11 dátum spirituális jelentőséggel bír, ugyanis ezen a napon (állítólag) galaktikus kapuk nyílnak meg, amikor a Föld teljesen belép a fotonövbe és létrejön egy dimenzióváltás, felemelkedés sokak számára.

Ennek jelei a furcsa, forrás nélküli hangok, amiket szerte a világban hallanak, a folyamatos földrengések, pólusok elmozdulása, ..megnövekedett UFO-tevékenység és rengeteg embernél magasabb tudati szint megjelenése, testen kívüli élmények, érzékelés kiszélesedése magasabb frekvenciatartományokba...stb.

forrás: vilaghelyzete.blogspot.com / paranormal.hu

3 megjegyzés:

Katvi írta...

Egy hét múlva vajon milyen témán fog csámcsogni a világ? Emlékszem, hogy milyen nagy hiszti volt 2000 körül is s azóta már eltelt 11 év.

Névtelen írta...

Üdv! a Ready.gov elvileg egy hurrikánokra való felkészülést sürgető és segítő információs és tanácsadó oldal amely 13 nyelven elérhető. A cselekvési tervezet 3 részből áll, ér roppant részletes, gyakorlatilag a túlélésre megy rá egy apokaliptikus forgatókönyv esetén - legyen annak természeti vagy emberi oka. Bár nem tudom se cáfolni s megerősítnei, de saját bevallásuk szerint 2003 óta létezik az oldal. Sajnos nem tudok eligazodni az egész illuminati- "mondakörben", tudnál esetleg cikket írni arról, hogy kik/mik ők pontosan?

Bakó Tibor írta...

Persze nincs akadálya, csak a drága időm. :D
De igen fogok ilyet is írni:)

Megjegyzés küldése