2011. november 11., péntek

„UFO-K márpedig nincsenek”!!!! VAGY MÉGIS?

Beismerte az USA kormánya, hogy tudomásuk szerint soha nem landolt még azonosítatlan repülő tárgy Amerika határain belül. És, hogy kutatják a témát, de megdönthetetlen bizonyítékuk soha sem volt erre. Szegény amerikai nép ismét egy hatalmas nagy hazugságot evett meg, hisz az amerikai nép egy nagy része hihetetlenül naiv, és buta. Hozzáteszem a magyar is naiv, talán sokkal naivabb, mint bármelyik másik ember, de semmiképp sem buta, hisz minden nagy felfedezésben benne volt a kezünk valamilyen formában. Igaz ezt nem mindig ismerték el nyugaton.

Érdekes meg vizsgálni magát a kijelentés szövegét. Nem azt mondja, hogy UFO-k nem léteznek, hanem azt, hogy nem landoltak, az USA területén, hozzátenném miért is mondanák el, ha igen?

Persze köztudott, hogy az USA-ban törvénnyel lehet kikényszeríteni az államból az igazságot, de nekem van egy olyan érzésem, hogy ebben némi csúsztatás van. Tehát nem magát a tényt tagadják, amire számtalan bizonyíték van, nemsokára én is bemutatok párat, hanem csak azt, amit eddig is mondtak, hogy nem tudnak róla. Véleményem szerint ezeket az információkat, olyan szintű titoktartási eskük fonják közre, amik törvényen felül állnak. Pedig nem kell nagy észlénynek lenni ahhoz, hogy az UFO-k, és az idegen civilizációk létezésében, és abban sem, hogy meglátogattak minket, sőt mind a mai napig felkeresik a mi bolygónkat.

Ez ügyben vissza kell menni jó sok időt, körülbelül 130 ezer évet, amikor is az állítólagos ősemberek éltek. Már ha tételezzük fel elfogadjuk az evolúció lehetőségét. Ekkoriban keletkeztek azok a barlang rajzok, amelyek nem feltétlenül embert próbáltak meg ábrázolni. Saját magukat pálcika ember formában rajzolták, és az elejteni kívánt vadakat részletesebben rajzolták le. Emellett csak olyat tudtak rajzolni, amiket már láttak a két saját szemükkel. Olyan dolgokat amiknek soha nem voltak a birtokában nem lehetett lerajzolni, ezeknek az ősembereknek hihetetlenül kicsi volt a képzelő ereje, amit láttak azt tudták rajzolni. Lássunk pár képet:Ezek a barlangrajzok inkább ábrázolnak személy szerint földönkívülieket, mintsem embereket.
A második képen, mintha egy szkafanderes humanoid lényt látnánk. Nem csak az ősemberek láthattak földönkívülieket, de ahogy halad előre a történelem rendre felfedezhetőek egyes középkori festményeken is. Ebből is itt egy pici összeállítás:
Azzal tehát már tisztában vagyunk, hogy az előttünk élt emberek is látták ezeket a jelenségeket. Ma, a technika korában meg adatott az embereknek, hogy ezeket a dolgokat nagyobb részletességgel kutassa. Elkezdte az ember nem csak a saját kis miliőjét vizsgálgatni, hanem kifele is tekintgetett a világűrbe. megalakultak a különféle szervezetek, melyek az űr kutatásával foglalkoznak, példákat nem hoznék, mindenki tudja azt maga. Elkezdődött egy hatalmas űr verseny ki fog feljutni először az űrbe. Azonosítatlan repülő tárgyakkal történő találkozásról, már a második világháborúban is beszámoltak. Olyan égi jelenségről, amelyek józanésszel nem megmagyarázhatóak.

Majd történt egy konkrét incidens is. Ez 1947-ben történ az Új-Mexikói Roswell közelében. Az amerikai hadsereg első hivatalos közleménye szerint egy azonosítatlan eredetű jármű zuhant le Roswelltől pár km-re. Majd ezt az információt felül írták, miszerint nem azonosítatlan légi jármű volt, hanem egy meteorológia ballon, amely azt a célt szolgálta, hogy kémkedjen az orosz nukleáris kísérletek után. Véleményem szerint nem meteorológiai ballon, volt ez. Ezeket a szemtanúk, és katonák beszámolója alapján jelentem ki. Állítólag voltak túlélők is, de voltak akik meghaltak az idegenek közül. Egyikük aki életben maradt E.B.E.-nek hívták azaz Földönkívüli Biológia Entitás.

Egy holtestet pedig boncasztalra küldtek. Ez vált a híres földönkívüli boncolás videóvá, amely állítólag 1947ben készült. A videó hitelességét próbálták elemezni, pl a filmen látható óra a falon szintén 1947ből való, a telefon, ami a falon lóg, a Bell féle szintén 1947ból való. A boncmesterek szerszámaik, amiket használtak, amik szintén eredetiek. A test hamisítása még nehezebb dolog lett volna. A híres amerikai kellékes, Stan Winston, aki több híres hollywoodi film vizuális effektjeit, bábúit csinálta, többek között az Alien sorozat, Jurassic Park állatai, mind az ő keze munkáját dicsérik. Ő maga mondta el a felvételről, hogy ezeket még a mai technikával is képtelenség lenne hamisítani.

Továbbá a számtalan egyéni beszámolók, videók, képek, amelyek mind azt hivatottak bebizonyítani, hogy a földönkívüliek nagyon is egy valós jelenség. Bennük épp csak az nem hisz még, aki nem látott még ilyet. Az USA kormánya is tisztában van vele, hogy léteznek, de nem engedhetik meg maguknak, hogy ez az információ bármilyen formában is kiszivárogjon. Ezért egyre több olyan filmet látunk a moziba is ami a földönkívüli témával foglalkozik. Mivel, ha nem ezzel járatják le a hozzám hasonló kutató embereket. Hisz ugye a mozi az csak kitaláció. Nem is gondolnátok mennyi valóság is van bennük. Most inkább a szavak helyett, a tények beszéljenek!
Ha az alábbi képekből csak egy is eredeti, akkor a kérdés miszerint egyedül vagyunk-e megválaszoltnak tűnik. További ilyen jellegű bejegyzések várhatóak!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

A beismeréssel az a baj, hogy olyan mintha kiengedék a szellemet a palackból. Ha mondjuk az értelmetlen tömeghisztéria el is ülne - mert ugyan mi olyan nem tudnának ezentúl megtenni rosszindulatú látogatóink, amit tudatlanságunk fénykorában igen? -, még akkor is az egymásból kibontakozó kérdések leállíthatatlanok lennének. Szinte látom is a sajtótájékoztatókat!

- Honnan jönnek ezek az idegenek?
- Nos, más csillagrendszerekből, galaxisokból, és...a felettünk lévő dimenziókból.
- Ja, hogy vannak más dimenziók?
- ...ö...

És ugyanez lejátszódhat a származásunkat, történelmünket, a jelenlétüket, a tudományunk valódi szintjét, és még ki tudja hány kérdés kapcsán. Nem lehet leállni. Kormányok bukhatnak meg, a hisztérikus tömeg anarchiába zuhanhat. Vagy túl borúlátó vagyok? Mindegy is, hamarosan kénytelenek lesznek bevallani a dolgokat, valahol azt olvastam, hogy már az idegenek is rosszallják, hogy nem tudunk semmit, és még a végén képesek lesznek egyszerűen leszállni minden ország parlamentje elé :D.

Angyal

Névtelen írta...

Hello!
Érdemes megnézni (meghallgatni) Beszélgetés Aranyi Lászlóval, a 9 részes videoját.
http://www.youtube.com/watch?v=b_eXHxlyJhQ
Egyik részben elmondja véleményét a Roswell esetről.

Bakó Tibor írta...

Hello!
Igen ezt az interjút már hallottam. Érdekes nagyon.

Megjegyzés küldése