2011. október 31., hétfő

Lázad a természet

Pár nappal ezelőtt Az USA déli államaiban piros sarki fényt figyeltek meg! Észak-Amerika keleti partvidékét és Floridát hatalmas hóvihar lepte meg. Árvíz Bangkokban. Nagy földrengések Törökországban és Peruban.
Természet anya megmutatja a foga fehérjét! Vajon mind ezek valami nagy dolog előhírnöke, vagy a kormányok babrálnak ismét az időjárással?









2011. október 30., vasárnap

A Neumayer Állomás furcsaságai

Már egy régebbi bejegyzésemben említettem, hogy ezzel a déli sarki kutató bázissal valami nem stimmel. Vagyis inkább a környezetével. Néha feltűnnek az éjszakában megmagyarázhatatlan erős fények, néha pedig sokfajta égi jelenség, amelyre igazából kézzel fogható magyarázatot nem nagyon kapunk. Így van ez a most következő képkockákkal is. Az alábbi videóban, amit magam vágtam össze, épp a nap felkeltét mutatja, de mikor kel fel a nap egy érdekes lila folt van a középpontjában. Nem tudom lehet ez valami el takarás lehet, hogy a nap ne süsse ki a kamera optikáját, és lehessen normális képet készíteni. Bár ezt kétlem, hiszen pár képkockánál megfigyelhető egy függőleges lila csík, ami csak akkor keletkezhet, ha ez eleve ott van. Egy esetleges után javításnál, ahol beszúrhatták ezt a pontocskát nem jöhetett volna ez létre, tehát ez eredetileg is ott van. Nem tudom, de én nagyjából folyamatosan figyelem és egyik napkelténél sem volt ilyesfajta "takarás". A napfelkeltét szorosan követ egy újabb érdekes dolog. Mintha egy másik égitest haladna szorosan a napfelkelte után. Lehet, hogy a Hold? Sajnos ezt sem tudom. Na lássuk a videót! A Neumayer állomás 24 órás képekben: http://www.awi.de/NM_WebCam/livemovieT.html

Teljes képernyőn látszik minden!!!!

2011. október 29., szombat

CHAT AZ OLDALON!!!!

2011. október 28., péntek

Kondenzcsík vs Vegyicsík

Egy saját felvétel. Körülbelül 20 perce készítettem ezt a felvételt testvérem Iphonejával.
Nem egy mestermunka, nem volt sok időm. Kinéztem az ablakon és megláttam. Na mondom most kell lencse végre kapni.


2011. október 27., csütörtök

Furcsa Hold objektum


Az eredeti kép elérési útvonala: LINK

Nézzük meg közelebbről is:

Vajon ez mi lehet? Egy újabb képhamisítás, vagy valami több?
Ötleteket várom a megjegyzésben. :)

2011. október 25., kedd

Az önálló demokrácia vége az EU 17 tagállamában?

SÜRGŐS INFORMÁCIÓ! AZONNAL TOVÁBBÍTSA MINDENHOVÁ!

2011 július 11-én új európai szerződést írtak alá. Valószínűleg még senki nem hallott róla. Nem volt benne a hírekben. Hihetetlen, de igaz!

AZ EURÓPAI STABILITÁST LÉTREHOZÓ MECHANIZMUS (ESM) (Az eredeti dokumentum innen letölthető PDF formátumban)

(Nem összetévesztendő az Európai Pénzügyi Stabilitási Mechanizmussal (EFSM) vagy az Európai Pénzügyi Stabilitási Eszközzel (EFSF), melyek a hírekben sokat szerepelnek)

Az ESM egy teljesen új EU adminisztrációs terv. Az alkalmazásához Brüsszel a 17 európai uniós tagország pénzügyminisztereit kérte fel. Ezek a miniszterek Brüsszelbe mennek kezükben a nemzetük páncéltermeinek kulcsával és teljes körű felhatalmazással, hogy Brüsszel bármikor annyi pénzt vegyen ki azokból, amennyit akar, amikor csak akarja és bármilyen gyakorisággal. Az ESM célja az állandó és korlátok nélküli hozzáférés. A 17 miniszter nem tartozik számadással, hogy mekkora összeget vesznek ki és arról sem, hogy mire költik azt. Az ESM miniszterek teljes körű immunitást élveznek, semmilyen kormányzati, közigazgatási és bírói intézkedés alá nem vonhatók. A parlamenteknek semmilyen beleszólásuk sem lesz az ESM szerződés hatálya alatt dolgozó pénzügyminiszterek munkájába. Ez a szuverén demokráciák végét jelenti a 17 EU tagországban!
Ez a szerződés a 17 tagország ratifikálása után véglegessé válik. A ratifikáció várhatóan a mai nap és december 31-e között lesz.

(Magyarországot ez a szerződés egyenlőre nem érinti)
Az egyetlen megmaradt demokratikus szalmaszál az, hogy tájékoztatjuk a parlamenti képviselőinket, hogy nem akarjuk ratifikáltatni ezt a szerződést! Ha most nem cselekszünk, a parlament nagy valószínűséggel ratifikálni fogja, csakúgy mint ahogy eddig minden szerződést. Nem valószínű, hogy megértették (kieg tőlem: dehogynem!), hogy ez a szerződés VÉGLEG megszünteti a kontrollt az ország pénzügyei felett!! El se tudják képzelni (dehogynem, sőt akarják ezt!)!
A legtöbb európai uniós polgárnak semmi információja nincs erről a szerződésről. Egyetlen nemzeti vagy nemzetközi napilap sem írt erről a szerződés tervezetről. Brüsszel mindössze egyetlen másolatot közölt a szerződésről angol nyelven! Az euró-zóna állampolgárainak 96.5%-a más nyelvet tudhat anyanyelvének!
Ez a levél tájékoztatja önt és arra kéri töltsön el azzal pár órát, hogy elküldi ezt a levelet olyan címekre, ahol később a Google kereső könnyen megtalálja.
- Az országos és helyi napilapokhoz és magazinokhoz
- A TV társaságok hírszerkesztőihez
- A kormányzati szervek minden szintjéhez (önkormányzatok, minisztériumok)
- Fontos szervezetekhez, állami és magán intézményekhez
- Az összes párt szervezetnek
- és végül de nem utolsósorban, az összes parlamenti képviselőnek
Ha rendelkezik internet hozzáféréssel akkor kérje meg a barátait és kapcsolatait, hogy segítsenek. A következő videó a You Tube-on szintén egy tájékoztató a szerződésről:

ESM, the new European dictator!

http://www.youtube.com/watch?v=rxMOW94V6xQ

(felirat Angol, Holland, Francia, Spanyol, portugál, Olasz és Bolgár nyelven hozzáférhető. www.courtfool.info)

Az alábbi cikkek szabadon másolhatók és terjeszthetők:

ESM, the new European dictator!

http://www.courtfool.info/en_ESM_the_new_European_dictator.htm

ESM, a coup d’etat in 17 countries!

http://www.courtfool.info/en_ESM_a_coup_d_etat_in_17_countries.htm

(A cikkek hozzáférhetőek Angol, Holland, Francia, Spanyol, Portugál, Olasz és Bolgár nyelven. www.courtfool.info.)

Ön egyike azon kevés személyeknek, akit ez az információ elért. Kérem ne állítsa meg ezt az információt! Még ha nagyon elfoglalt is, kérjük továbbítsa olyan személynek aki azonnal cselekedni tud! Kérem tájékoztasson erről mindenkit, akit csak tud! A levél már elindult Németországban, Hollandiában, Francia országban és Portugáliában! A többi 13 országban most indul.

300 millió ember él az euró zónában, akik remélhetőleg nem akarják megtapasztalni ezt a készülő diktatúrát!


forrás: vilaghelyzetblog

2011. október 22., szombat

Hold. Összegzés

 Ebben a nagyobb szösszenetben, mint ahogy azt ígértem többet, részletesebben, és mindennél mélyrehatóbban fogom a Holddal mint égi testel is foglalkozni, és mint az Apolló programmal kapcsolatban. Aki olvasta az eddigi bejegyzéseket annak már ez nem újdonság. Észrevehettétek, hogy az oldalon egyre több ilyen bejegyzés van. Ennek oka pedig az, hogy nagyon érdekel ez, minő meglepő mi? :D Másrészt pedig tudom, hogy az emberek többsége nincs igazán tisztába a témában, annyit tudnak, hogy van a Hold voltak rajta emberek, sokan azt sem tudják, hogy ez 1969-ben történt. Annyit mindenki tud viszont, hogy az ember járt a Holdon. Igaz ez? Természetesen igaz.
Csak az időpont és az emberek nem stimmelnek. Azok, akikről azt állítják, hogy megjárták a Holdat, és ugrabugráltak a felszínén azok, SOHA de még csak a közelében sem voltak a Holdnak. Ha tovább olvassátok a bejegyzést kiderül miért is.
Vágjunk is bele!
Az egész a második világháborúval kezdődött. A német Wernher von Braun megépítette a folyékony oxigén meghajtású V-2 ejtsd: „fau-kettő”.
V-2 makettje:

Nemrég jelent meg az a hír, hogy már a V-1-nek is volt pilótás verziója, képekkel bizonyítva.
Akkor nem zárhatjuk ki azt, hogy a V-2-ben is ült volna pilóta. Ez már 1943-ban lehetséges volt, tehát már pilótás repüléseket végezhettek ilyen gépekkel.  Wernher von Braun-t a világháború után kivitték az USA-ba. A megmaradt V-2-es rakéták egy része a Szovjetunióba, másik része az USA-ba került. Majd körülbelül húsz év elteltével megépítette Braun a Mercury-Redstone űrhajót ami az első amerikaiakat szállította az űrbe. És ez az űrhajó szerényebb képességű, mint a V-2-es. Sokkal kisebb a tolóereje stb. A Ciolkovszkij-egyenlet alapján kiszámítható, ha behelyettesítjük az értékeket, hogy a Mercury-Redstone soha nem volt képes elérni a Holdat.Feltehetjük azt a kérdést, hogy Mr. Braun húsz év alatt mit csinált? Felejtett?
Másik téma a fotók kérdése. A NASA ill. más ilyen jellegű hivatalok által publikált képek.

A Föld képét láthatjuk először. Aki erre a fotóra ránéz az valószínűleg semmi különöst nem lát rajta. Ugyan volt már egy bejegyzésem erről a fotóról, de az ismétlés a tudás anyja. És ez egy amolyan összegzés jellegű bejegyzés. De ha alaposan megvizsgáljuk a képet azt láthatjuk, hogy bizony klónozott felhők vannak rajta. Főleg az egyenlítőtől délre eső oldalon. Ennek miértjét sajnos nem tudom. De tény, ezek hamisított felhők. Tehát már a Föld képét is hamisítják. Ezzel arra szeretném a figyelmet felhívni, hogyha bárki bármilyen égitestről lát képet az azonnal kezdjen el kételkedni, mert nem biztos, hogy amit lát az a valóság.
De térjünk vissza a Holdra, hiszen arról szól ez a bejegyzés. A leg es leg első dolog amit tisztáznunk kell, az a Hold színe. Igen a színe, hiszen már ez sem stimmel. Ugye a Holdat, innen a Földről szürkés ezüstös színben látjuk. Ennek oka, a légkör szűrési hatása.

Na mármost ha a világűrből fényképezik le a Holdat azt várnánk, hogy más színei lennének. De a legtöbb Apolló fotón ugyan ez a fekete-fehér kép van.  De a Holdnak mások a színei.
Most nézzünk meg erről egy képet is:


Ezekkel a fekete-fehér képekkel azt akarják az agyunkba sulykolni, hogy a Hold egy sivár kihalt, szürke vidék. Ez az ami HAMIS!
A másik sarkalatos pont a csillagok. Ugyanis egy Apolló felvételen nem lehet csillagokat látni az égen. Jóó meglehet mindent magyarázni, DE az alábbi kép a Lunar Orbiter holdszondával készült.

Itt bizony csillagokat látunk. Semmi kétség felőle. Most szálljunk le egy picit a Hold felszínére.

A NASA már odáig eljutott, hogy beismerte, hogy IGEN készültek stúdió felvételek. Csak azt nem mondják meg mennyi, és milyen arányban. De pár évvel ezelőtt egy tv-s interjúban Stanley Kubrick, a 2001 Űrodüsszeia rendezőjének özvegye elmesélte, hogy az ő férje csinálta a Holdra szállást. Erre azért csak oda kellene figyelni. Nem valami nagy hírverést kapott.


Hamisítsunk Holdfotót!
Igen megmutatom, hogy készültek a Hold képek! J


Ez egy tengerparti fotó

Hajtsunk végre néhány PIXEL TRÜKKÖT, manipuláljunk egy kicsit a felvétellel, használjuk a Photoshop programot.



Először tegyük a képet 8-bites fekete-fehérbe



Azután térjünk rá az égboltra. A kitöltéséhez használjunk fekete tintát, vagy festékszórót!



Most a fotón cseréljük fel a bal ill. jobb oldalt.



Mostanra már mindenki megérthette, honnan jöttünk és hova igyekszünk. Ha a sárkányrepülős alak nem lenne a képen, s a felkavart homok kissé el lenne simítva, pontosan megkapnánk a NASA ÁLTAL HAMISÍTOTT TIPIKUS HOLDBÉLI TÁJAT. Az egyetlen dolgunk most már csak az, hogy ráhelyezzük a képre a magunk asztronautáját, ahová csak akarjuk. A még látható néhány fűcsomó könnyen eltüntethető, de nem szükséges valamennyi apró lépést végrehajtani a kívánt eredmény létrehozásához és a folyamat teljes bemutatásához.

Vegyük észre a keréknyomok teljes hiányát közvetlenül a holdautó hátsó abroncsai mögött. A holdjárót és az árnyékát úgy rakták fel utólag a képre, VAGY ha a holdjáró eredetileg is a képen volt, akkor valamiféle daruval tették rá/eresztették alá. 

Tehát nagyjából ez az eljárás. Nézzünk további képhamisításokat!

Állítólag Cernant láthatjuk a holdautóban, Schmitt által lencsevégre kapva. Miért nem néz Cernan a fényképészre, és miért emeli fel magasra bal kezét mintha valakinek integetne a tenyerével?

A helyes válasz az, hogy bizonyára az űrközpontba érkező látogatókat szállító busz vezetőjének integet. A PAN állítása szerint ez a Cods Wallop, azonban elegendő pusztán egyetlen pillantást vetni a következő felvételre.


A kép ismét magáért beszél. Ez a fotó igaz más szögből készült, de számos felvétel készült, amelyeken Cernan a látogatóknak integet.


Ez a kép már magában egy abszurdum. Sem a kerék előtt, sem pedig mögötte nincsennek keréknyomok. Hogy lehetséges ez? Bizonyára egy darun engedték le a Langley űrközpontban a felvétel erejére.

Következzen az egyik ha nem a legkedvesebb képem J


Íme! Az egy lábú űrhajós!! Nyugodtan ráközelíthettek akár le is tölthetitek és jól rá is nagyíthattok, de akkor is csak egy lábat fogtok látni.
Ami még érdekes, hogy az űrhajós felénk néz, tehát logikusan arról is jön, de ez mintha hátrafele ment volna, hiszen mögötte nincs ennek lábnyomok csak előtte. Kellemetlen dolog.





Okos emberek, köztük Armstrong, megpróbáltak elhelyezni olyasmiket, melyek hirdetőtáblának, kottatartónak és pogo ütőnek látszanak a Hold felszínén, ám közelükben egyáltalán NEM HAGYTAK lábnyomokat, miközben felállították őket. A második képen mintha valamiféle egylábas csizmanyomokat látnánk. Bizonyára az a féllábú űrhajós lehetett, akit korábban említettem.


A Holdkomp elülső oldala olybá fest, mintha valaki egy hatalmas pörölykalapáccsal verte volna végig, vagy hasonlatos eszközzel; ám semmi másról nincs szó, mint egy kartonpapír-modellről, ilyen eszközt is bevetettek a hamis holdfotók előállítására. Csak abban reménykedhetünk, hogy az asztronauták vastag sisakot viseltek, amikor valaki végigvert a modell elején.

Azok számára, akik még mindig nem hiszik el, hogy a holdkomp egy kartonpapír modell azoknak itt ez a kép. Ez a kép Jhonson Center 5-ös számú épületének belsejében készült. Azt mutatja, hogy az asztroNOták különböző cókmókokat válogatnak hogy megépítsék a Holdkomp modelljét a hamis felvételek elkészítéséhez. Figyeljük meg a nyolcszögletű dobozt a középponttól balra, általában ezt használták fel a Modell Holdkomp megépítésére.

A következő fotó olyan szinten képtelenség, amire már nehéz szavakat találni. Állítólag az Apolló-16 Holdraszálló Egysége a Hold felszínén. Jól nézzük meg az alján látható aranyfóliát, és közben gondolkozzunk el azon, miért nem látható ez az aranyfólia az Apőolló-11 Holdkompján, habár tökéletesen ugyanarról a koncepcióról van szó. Aztán arra is kíváncsi lennék, miként szedték elő a Holdautót anélkül, hogy szétszaggatták volna ezt a fóliát. Az aranyfólia tetején valamiféle sötét anyagból készült anyagot láthatunk, szinte mindenfele. Mekkora rendetlenség, több, mint nevetséges. Nézzük meg a Holdkomp oldalát. Vékony fémlemezekből készült, egymáshoz szögecsekkel erősítették az elemeket, de lehet, hogy kartonlemezekről van szó, kétoldalú ragasztószalaggal rögzítve. Még az illesztéseknél sem tűnik símának, minden irányban felpuklisodik. Az alsó rész is hullámpapír-lemezeknek tűnik, ráadásul nem is illik pontosan a függőleges elemekhez. Ha ezt nevezik csúcsmérnöki munkának, ilyen rendkívül fontos küldetés számára, akkor én egy banánfa vagyok. Hát nem látjátok ti, PAN-ok (Professzionális Apolló Őrültek), hogy ez itt egy hevenyészetten összedobott munka, valahol egy földi stúdióban felállítva, hogy kedvében járjanak a hiszékeny embereknek, amilyenek ti is vagytok – ám soha nem szállt le a Holdra. Véletlenségből, a Grumman épített egy életnagyságú Holdkompot papírból, úgy gondolom, ez az.

A következő képen közelebbi pillantást vethetünk a Grumman Engineering állítólag rendkívül magas színvonalú munkájára, és azt is láthatjuk milyen elfuserált az egész, beleértve az alapanyagot is. Nézzük meg a széleket lezáró csíkokat, még csak nem is követik a megfelelő szöget, túlnyúlnak az oldalakon, vagy végig sem érik azokat. Réseket láthatunk az illesztéseknél. Ez vicc, hiszen óvodás gyerekektől jobb minőségű munkákat láthatunk, amikor például egy előadás kedvéért állítanak össze különböző épületeket. Szembesülnünk kell vele, az egész Apolló program nem volt más, mint színjáték, és az Apolló űrhajósai nem mások, mint bohócok. A haladás nevében kimondhatjuk, rendkívül értékelendő, hogy a Grumman Engineering kiszállt az üzletből, nem igazán szeretnék bármilyen eszközzel repülni sehova, amit ők építettek…

Köszönöm minden kedves kitartó olvasónak, aki végig velem volt és elkísért ezen az utazáson. Számtalan dolog van még a Holddal kapcsolatban, sajnos én nagyon keveset tudtam nektek bemutatni, de nagyon igyekeztem. Köszönöm!

2011. október 20., csütörtök

1964 - Tokió ------x------ 1969 - Hold

Egy kis összehasonlítás. Az 1964-es tokiói olimpiát már színesben és elég jó minőségben közvetítették. Tehát ezt a minőséget, ha nem jobbat várnánk az 1969-es Holdra szállás kapcsán is. Akkoriban már műholdakról ment a TV adás, mármint 64-ben. 69-ben valószínűleg még fejlettebb műholdak voltak, amik ezt a célt szolgálták. De mégis a Holdra szállásról egy csapnivaló minőségű felvételt kaptunk. A felvételben néhol észre lehet venni, hogy szinte átlátszó az űrhajós, figyeljétek meg!!!! Mintha egy szellem lenne. 1969-ben nem ezt a színvonalt vártuk volna el. Talán nem is 1969-ben léptek a Holdra először? Ezt egy későbbi bejegyzésemben bővebben kifejtem.
Addig álljon bizonyítékként ez a két videó!!



2011. október 15., szombat

Holnap érkezik az Elenin

Az Elenin üstökösről már többször is szó volt a világsajtóban és itthon is. Több csillagász és UFO kutató megerősítette, hogy valami nem stimmel vele. Távcsöveken úgy tűnt mintha követné valami, pályája sem a megszokott, többször furcsa kanyarokat vett. A holnapi érkezésével sok válasz jöhet a vele kapcsolatos kérdésekre.

Sokan az Első Kapcsolatfelvételt az Elenin üstökössel hozzák összefüggésbe. Az általános elképzelés szerint valójában nem is üstökösről, hanem egy űrhajóról, vagy üstükösnek álcázott űrhajóról van szó. Mivel Október 16-án, vasárnap lesz a legnagyobb közelségben (35 millió km), kiderülhet, mi van a háttérben.

Egyes megfigyelések szerint az üstökös már darabokra tört, de egyelőre ez nem egyértelmű.

Az üstökösről nem csak furcsa megfigyeléseket végeztek, hanem hangokat is rögzítettek az irányából, melyek szintén földönkívüli intelligenciára utalnak. Számos eseményt társítanak továbbá az üstököshöz, amely szerint megkezdődik a 2012-es Felemelkedés Első Hulláma egy magasabb dimenzióba.

A Felemelkedés összefügg a maja naptárral és néhány csillagászati eseménnyel. A maják katasztrófákat jósoltak erre az időszakra, de mostmár tisztázódni látszik a helyzet, hogy a pólusváltással párhuzamosan tudati szintű felemelkedés várható magasabb dimenziókba, ahol földönkívüliek is tartózkodnak. Az Elenin tehát hamarosan utat mutathat nekünk.

forrás: paranormal.hu

2011. október 14., péntek

Szenzációs Orosz felfedezés!

A videóban az orosz bemondó egy szenzációs felfedezésről ad tájékoztatást. A Patomskiy kráternél ami maga 100méter magas és ebbe csapódott be ez a hatalmas mint egy 600 méteres, hangeres alakú tárgy. Az orosz tudósok már bebizonyították, hogy semmi közük az aszteroidákhoz, kisbolygókhoz. Esetleg az 1908-as tunguszkai eseményeknél játszhatott szerepet?


2011. október 12., szerda

Klónozott felhők

Szintén egy NASA fotót vizsgálunk, meg viszont ez esetben a Föld lesz a képek témája. Az alábbi fotó elég híres, a Földet ábrázolja rajta ez esetben Észak,- és Dél-Amerikát. Alaposan nézzétek meg a képet! Nem láttok semmi furcsaságot rajta? (A képre kattintva felnagyítható!)


EREDETI ELÉRÉSI ÚTVONAL: LINK

Aki esetleg nem találta meg a hibát a képen annak ismét egy segítség:

(UPDATE: Egy kedves blog olvasóm észrevett még 1-2 klón felhőt. Gondoltam inkább ezt teszem fel.)

Igen ezek bizony klónozott felhők. Kérdés: Mit akarnak elölünk eltitkolni? Két egyforma felhő nem létezik.

2011. október 10., hétfő

Még több Hold árnyék hiba

Az előző bejegyzés kommentelőjének valószínűleg igaza van, DE itt van még pár kép, ami nem PANORÁMA KÉP. Ha ezt megmagyarázza a kedves kommentelő, akkor befejezem a Blogom, és törlök mindent az oldalról, és Mindenkitől elnézést kérek, amiért "hülyítettem mindenkit" .
ÍME A KÉPEK:

EREDETI ELÉRÉSI ÚTVONAL: LINK


EREDETI ELÉRÉSI ÚTVONAL: LINK

Különösen felhívom a kedves nézők figyelmét, hogy nézzék az árnyékokat, és persze a holdkompot is.
Láthatják, hogy egy rossz papír tákolmány, ha ezzel egy centit is emelkedtek fel az űrbe, háát nagyon meg lennék lepve. Ilyet nem engedhet meg egy NASA, hogy az egyes alkatrészek ennyire el állnának egymástól, nemhogy még görbüljön is, ott azon fednie kell mindent mindennek, de azért itt nem egészen ez látható, én gépésznek tanulok és tudom, hogy ha valami így van megépítve, akkor nem sokáig fogja bírni :) 

2011. október 9., vasárnap

Hold árnyék hiba

Eredeti kép elérése: LINK

Akinek még nem esett le a hiba a képen annak egy kis segítség:
Kérdés: Hány Nap süt a Holdon? Elárulom. Nem Nap, hanem spotlámpa. :)

2011. október 7., péntek

A valós marsi ég?


Figyeljétek a monitort!!



Itt videóban is meg tudjátok tekinteni. A képeken bizony a valós marsi eget és a valós talaj színt látjátok!
Ez a videó a BBC csatorna egy dokumentum filmjéből való részlet.

2011. október 5., szerda

Két titkos földalatti Amerikai bázist földrengés sújtott

David Wilcock honlapján nemrégiben jelent meg egy Benjamin Fulforddal készült interjú (aki állítólag megbízható bennfentes forrásnak számít, valamiféle hírvivője a jó szándékú titkos csoportoknak), amiben azt állítja, hogy az augusztus 22-i coloradói és 23-i virginiai földrengések igazából hatalmas földalatti robbanások voltak, melyek nagy mélységben lévő, titkos földalatti bázisokon történtek. Wilcock állítása szerint további magas rangú források is megerősítették ezt.


Ezekről a több száz méter vagy akár több kilométer mélyen fekvő bázisokról és az azokat összekötő gyorsvasútrendszerről az átlagember nem sokat tud, azonban az összeesküvés-elméletek és a "fekete projektek" kutatói számos könyvet írtak már róluk (pl. Dr. Richard Sauder). A most megtámadott két bázis fontos csomópont volt. A CIA mostanában költözik át Denverbe (Colorado államba) Virginiából, talán ezt akarták lehetetlenné tenni a támadók (ki tudja miket szállítanak át a föld alatt), mert pont ezeken a helyeken voltak a rengések. Sokan mondják, hogy felkészülnek valamire, mert nincs sok értelme a költözésnek.




Az első hírek nukleáris robbanásokról szóltak, melyet egy hivatalos orosz forrás is megerősített (!). Az újabb hírek szerint a bázisok pusztulását egy hihetetlenül hatékony és fejlett fegyver okozta, melynek hatására pillanatok alatt hússzorosára emelkedett a légnyomás a komplexumban, ami aztán mindent apró darabokra zúzott. Ezt az a tény is megerősíti, hogy bennfentesek szerint nem érzékeltek radioaktivitást ezeken a helyeken.


A felszínre nyíló szellőzőcsatornákból a megnövekedett nyomás miatt iszonyatos mennyiségű levegő áramlott ki, mely nagy hangzavart okozott, és kísérteties szélzúgásként hallatszott a Tropicana Field stadionban, Floridában. A hivatalos források a hangrendszer hibájával magyarázzák a történteket.





Hasonló félelmetes hangokat Ukrajnában is hallottak, mikor egy mélyen fekvő alagútrendszerből a mérnökök az azt elárasztó mérgező gázt szellőztették ki. Ezen kívül rengeteg hír jelenik meg mindenféle misztikus, zúgó hangról Amerika minden tájáról, melyek hatalmas földalatti gépezetek működésére utalhatnak (keresési kifejezés: "mystery hum" vagy "mystery humming").




A bennfentes forrásokon kívül számos bizonyíték támasztja alá, hogy robbanások történtek. A virginiai földrengés Washington D.C-től nem messze történt, ami egy szeizmikusan kevésbé aktív terület, ahol bármiféle földrengés különlegességnek számít, nem hogy egy 5.9 magnitúdós.







Ezt a képet mutogatják alternatív híroldalakon, ahol is a zöld állítólag a
virginiai földrengés szeizmogramja fekete pedig egy átlagos földrengésé


A földrengés hipocentruma (központja, mélységben értve) az első adatok szerint állítólag kb. 160 méter mélyen volt, ami megint egy nagy furcsaság, ugyanis ezek több kilométer mélyen szoktak lenni. Később ezt az adatot módosították egy jobban hihető értékre, 6 km-re, ami azt mutatja, hogy belenyúltak az ügybe, mert az előző érték túl árulkodó volt.


További furcsaság, hogy a földrengéshez közeli mérőhelyek által rögzítetett szeizmogramok nem mutattak fokozatos erősödést, ami a földrengésekre általában jellemző, hanem egy hirtelen lökéshullámot rögzítettek, továbbá nagyon kevés utórengést mértek. (Katt a képekre a nagyobb méretért.)
















Közelebbi illetve távolabbi mérőállomás által rögzített értékek


A negatív, globális rabszolgaállamot akaró és a Föld lakosságát 90%-kal csökkenteni szándékozó erők (Illuminati és egyéb titkos szervezetek, az élen Amerikával, Nagy-Britanniával és Izraellel) ellen számottevő ellenállás alakult ki az évek során, mely mintegy 80-90 országot foglal magába, aminek a leghatalmasabb tagjait BRICS-országokként ismerjük (Brazília, Oroszország, India, Kína, Dél-Afrika). Harcukat állítólag jó szándékú földönkívüli erők is segítik (aki még mindig nem hiszi, hogy már régóta látogatnak minket, olvassa el ezt a cikket), ahogy hasonló negatív erőket találhatunk a "sötét" oldalon is. Nekik tulajdonítható a mostani támadás, amely elég nagy csapást mért a negatív oldalra. Ez mutatja, hogy még nem dőlt el semmi, az Új Világrend ellen hatalmas erők harcolnak, és van esélyük a győzelemre.
Sokan azt sem tudják, hogy ezek léteznek, de az utóbbi negyven-ötven évben 1400-nál is több épült, a világ minden részén. Csak Amerikában száznál több létezik, melyeket kiterjedt földalatti gyorsvasútrendszer köt össze. Ezek a bázisok önálló városoknak számítanak, ahol minden szolgáltatás elérhető, ami az ott dolgozók számára szükséges lehet (étkezdék, kórházak, generátorok stb.).




Ezeken a helyeken titkos kutatások folynak, melyekbe állítólag földönkívüliek is besegítenek néhol. Számos beszámoló létezik a bázisok belsejéről és az ott folyó kutatásokról, melyek földönkívüliek által elrabolt emberektől származnak. Nemcsak a mai technológiát fényévekkel meghaladó kutatások folynak itt, hanem genetikai kísérletek is, távol a világ kíváncsi szemétől. Lényegében bármit megtehetnek. A beszámolók szerint földönkívüli-ember hibridek előállításán dolgoznak(tak?) ezeken a helyeken, valamint UFO-bázisokként is szolgálnak (aDulce-bázis híres erről). Egy dolgot rég megtanultam ezzel kapcsolatban: amit meg lehet csinálni, azt meg is csinálják. Nem kételkedem benne, hogy nagyon szörnyű dolgok történnek a föld mélyén ezeken a helyeken.




















A bázisokat megjárt szemtanúk néhány rajza




Hozzá kell tenni még a dologhoz, hogy Oroszországban is gőzerővel folyik az atombiztos földalatti bunkerek építése. Az RT hírcsatorna beszámolója szerint Moszkvában 5000 ilyen bunkert építenek fel 2012 vége előtt... Talán tudnak valamit.


paranormal.hu , vilaghelyzeteblog


2011. október 2., vasárnap

Ismét a Nap



Érdekes videó nagyon, és ami még aggasztóbb ezek az utolsó képek amiket a SOHO készített, ugyanis jelen pillanatban sem elérhetőek a friss képek. Folyamatosan nyomon követem mikor tesznek közzé új képet, de még semmi.

http://sohodata.nascom.nasa.gov/cgi-bin/soho_movie_theater

Készülődik az USA. No de mire?

Szeptember 23-tól az Egyesült Államok teljes terror-riadó próbát tart Denverben és elrendelték a DEFCON1 riadófokozatot. Statárium-kijárási tilalom próbát tartanak, melynek neve: Operation Mountain Guardian, a terrorism-based, full-scale emergency exercise, 4 elsődleges és 6 egyéb helyszínen. Denverből itt láthatunk élő bejentkezéseket Alex Jones nevű liberális hírügynökség egyik riporterétől, aki filmez addig, míg le nem tartóztatják majd.

A helyszín önmagában azért furcsa, mert a Denveri Repülőtér több titkot is rejt. Aki egy kicsit is ismeri a környéket, az tudja, miért félelmetes ez a horogkereszt alakú kifutópályákkal rendelkező öt Manhattan méretű, szabadkőműves-Illuminati titkos társaságok által a semmi közepén épített, több emelet mélybe nyúló földalatti bázissal rendelkező, természetellenesen morbid festményekkel, démonokkal és vízköpőkkel ékesített repülőtér és bunker...ami alatt eltűnik egy egész folyó. Joggal tehetjük fel a kérdést. Kik ezek egyáltalán, akik ilyet építettek? Minek? Milyen céllal és mi folyik a mélyben, ahová hatalmas szellőzők biztosítják a levegőt?
képek: http://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-the-denver-international-airport/

Érdekes egybeesés, hogy ezzel egy időben Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke is Denverbe érkezik majd és ott lesz Szeptember 26-27 idején...Miért furcsa ez most?

Tudjuk, hogy Szeptember 26-27-én lesz újra a Földhöz már jóval közelebb került, a csillagászok szerint immár darabokra tört Elenin üstökös következő együttállása. Aki esetleg nem hallott az Elenin üstökösről, azoknak tudniuk kell, hogy már régen nem foglakoztatott egy közeledő üstökös, aszteroida annyi embert, mint az Elenin főleg, hogy a NASA is felhívta dolgozói figyelmét egy bekövetkező geofizikai katasztrófára.

Amikor ugyasnis az Elenin - Nap - Föld egy vonalba került, minden alkalommal hatalmas földrengés rázta meg az egész Földet. A legutóbbi 2011. március 11-én Japánban. Nem kellene, hogy legyen összefüggés, de mégis van az adatok szerint. Erről megbizonyosodhatunk magunk is a NASA oldalán.

Szeptember 23-i helyzete:





Akkoriban még messzebb volt, most viszont már itt van nagyon közel. A szeptember 26-27-i együttállás után október 17-én lesz a legközelebb a Földhöz, október 31-én miután remélhetőleg pont elhúz a Föld előtt, bolygónk áthalad az Elenin csóváján, illetve annak maradékán. Ezek a tények, de feltételezésekből meg rengeteg van. Ahogy korábban értsülhettünk róla, pályája nem természetes, az egyik legnagyobb Nasa szakértő szerint olyan, mintha valami irányítaná, alakja piramishoz hasonló ráadásul furcsa hangok jönnek róla a radarokon, tehát nem szokványos.

Az Elenin viszont csak egy az 5 objektum közül, ami a Föld felé tart és most ősszel érnek ide:
Van még egy Levy nevű üstökös, 2 aszteroida és egy YU55 nevű kisbolygó, mely November 9-én a Föld és a Hold között fog (remélhetőleg) elmenni.






Továbbra különös az is, hogy a vezetők a világ több részén szünetet és leállást rendeltek el:

- Az ENSZ nem ülésezik Szept 23 - Okt 10 között
- A Brit Parlament Szept 15 - Okt 10 között
- Az USA Szenátusa és a Kongresszus nem ülésezik Szept 25 - Október 2 között
- Az ausztrál parlament sem ülésezik
- A német miniszterelnök semmilyen eseményt nem tervezett be.
-Még a Pápa is Szeptember 25-én befejezi Németországban a programját és utána szünetet tart.
és ezzelpárhuzamosan számos nagy cég vezetője éppen erre az időpontra érkezik Denverbe "konferenciákra".





Mindez csupán véletlen lehet? Vagy valóban készül valami?

infowars.com / vilaghelyzete.blogspot.com / paranormal.hu

2011. október 1., szombat

A Magyar nép ősei

A magyar nép ősei, köztük a hunok is, nem vándornépek voltak. Nem is lehettek azok! A vándornépek csakis azok, melyek nagyállat-tartással foglalkoznak, tartásuk legelő-váltással megoldható csak.

A magyarok lovas népek voltak. a ló meg akár elmegy 30 km-re is legelni, és még haza is vihető aznap. Szükségtelen a vándorlás. Emellett nem is megoldható. Egyetlen ló felszerzámozására legalább 5 kg fém kell, több kiló bőr és szövet. A lovasára is kell fém, bőr és szövet, meg még nyílvessző is. Mindez olyan hihetetlen mértékű háttéripart követel meg, ami csakis és kizárólag letelepedett életmóddal valósítható meg!

Fémkohók, kovácsok, bőrdíszművesek, stb. stb. Elgondolkozott már valaki azon, hogy a jelenleg 10 milliósra ledegradált lakosság tagjai közül miért viseli minden 15 ember a Kovács nevet??? És mennyi takács, bognár, stb. van? Rengeteg. Juhász már sokkal kevesebb.

100.000-es lovashadsereg fenntartásához kellett úgy 500.000 ló. Ennyi állattal vándorolni?.... Szóval, aki ilyesmit állít - akadémiai tudós -, nem igazán képes gondolkozni... Se. A lakosság városokban, letelepedve élt, növénytermesztéssel foglalkozott. Rozs, árpa. Amikor "fel kellet kerekedni", összeszedték a lovasokat, és akár egy hét alatt Párizsban voltak. Hogy aztán hazajöjjenek. Nem volt itt semmiféle nomád életmód.

Más kérdés, hogy a folyók áradásának idejét követték a legelőváltással, hogy az állatoknak téli szállásaik is voltak. Lenn a völgyekben. De ennek semmi köze a TELJES lakosság vándorlásához. Persze, klímaváltozás is volt, húzódott vissza a jégkorszak és visszafoglalták a korábbi területeiket a lakosok. De konnkrétan, "nomád" életmód, mint a sivatagi beduinoknál vagy hasonlóknál, a hun törzsek nagy átlagát tekintve, nem létezett.

Újabb érv csak lezüllesztésünk és alacsonyabbrendűségi tudatunk sulykolása mellett.